[Foto’s/Update] Kerstmarkt kerkplein Breedeweg 2013

Op zaterdag 14 december 2013 zal er van 10.00 tot 17.00 op het Kerkplein Groesbeek – Breedeweg een kerstmarkt worden georganiseerd.


Kerstmarkt op het kerkplein in Breedeweg. Foto en rechten: Piet Spanjers/DeGroesbeek.nl.

Op de Kerstmarkt zult u ongeveer 20 kramen in Kerstsfeer treffen. Dat wil zeggen; kerstspullen die onmisbaar zijn op een kerstmarkt. Van zelfgemaakte kerststukjes, kerstversieringen, kerststallen, kaarsen tot kerstverlichting en meer.

Daarnaast zullen er ook artikelen zijn die te maken hebben met de winter en kerstcadeaus. Te denken valt dan aan artikelen zoals winterkleding, wintersportartikelen, schaatsen, vogelvoer, kussens, plaids, kersenpitzakjes, mutsen en dassen, pantoffels, gezelschapsspellen, puzzels, (dikke) sokken, handschoenen, openhaard-hout, enzovoort.

Winterse drank en winterkost horen hier uiteraard ook bij, om mee naar huis te nemen of om op de Kerstmarkt te nuttigen. En natuurlijk is er aan de kinderen gedacht; zij kunnen deelnemen aan een leuke knutsel activiteit of zich laten schminken.

Er zijn nog kramen beschikbaar voor de verhuur. Heeft u interesse dan kunt u zich aanmelden via onze website: http://www.leeuwenhart-beurzen.nl/index.php/standhouders

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Petra Rutgers
06-47196652
[email protected]

Update 14 december, 16:30 uur
Foto’s van de kerstmarkt toegevoegd.


Wij danken Piet Spanjers voor de foto’s!

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 14 december, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 11 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
piet

Kei leuk,hoop dat het een jaarlijks terug kerend iets word en blijft,veel suc6

karin

wat leuk! een heuse activiteit in breedeweg! ik ben erbij!

Johanna

Ik kom ook, hoop dat het een traditie gaat worden !

ene bruukse
Wat een goed idee en dat net bij de kerk.De kerstmarkt even bezoeken daarna het mooie kerststalletje bekijken in de kerk. een tip zou zijn live muziek erbij in de kerststijl helemaal top.Zou het dan eindelijk ook eens in de Bredeweg lukken om iets van de grond te krijgen en dat het ieder jaar terug keerd.Heb ook vernomen dat er een nieuwe uitbater in cafe de Corner komt zo als ik gehoord heb word het uitgebreid naar cafe zaal restaurant en dat het restaurant geheel in duitse stijl komt wat eten betreft wel een linke tijd maar als het lukt… Lees meer »
karin

dat heb ik ook gehoord ene Bruukse. uit de eerste hand dus ik ben erg benieuwd. ik begreep dat de streefdatum 1 februari is

Willy

Georganiseerd wordt er genoeg in de Breedeweg, maar als men wil dat dit een jaarlijks feest zal worden, zullen toch minimaal de Breedeweggers zelf een bezoekje moeten brengen aan de kerstmarkt en ook nog wat moeten kopen.

Trotste mama

Leuk leuk leuk wij zijn van de partij. Regel bij Gerrie een grote vuurkorf dat maakt t helemaal af!

Leuk dat er een kerstmarkt komt,het wordt tijd dat de breedeweg een opkikkertje krijgt ik woon zelf ook in de breedeweg maar je moet voor alles naar het centrum. Gelukkig is er al een buurtsuper bijgekomen en als de nieuwe uitbater van de Corner het voor elkaar krijgt om het pand om te toveren wat ik hierboven lees zou dat fijn zijn. Wat eten een cafe een biertje pakken en eventueel volgens wat ik gehoord heb kan er in niet te lange tijd ook feestjes en zelfs bruiloften worden gehouden.Nou wat mij betreft allemaal een aanwinst voor de bredeweg en… Lees meer »
Leeuwenhart

Een leuk idee! Wie is Gerrie en waar kan ik die bereiken?

karin

dat is de meubelwinkel op de hoek tegenover het kerkplein Leeuwenhart. hij heeft vanalles

de nachtboswachter.

O eindelijk een nieuwe uitbater in de CORNER en een die er een gezellige zaak van gaat maken.een echt buurt CAFFE ik wens hem veel plezier in zijn opzet.

wpDiscuz