Gratis wifi in Groesbeek-centrum

Lekker op een terras of bankje even het internet op zonder kosten te maken? Of even snel wat opzoeken terwijl u in een winkel staat? Een open wifiverbinding van de gemeente Groesbeek maakt het mogelijk.

Sinds november 2013 is in het centrum van Groesbeek gratis en onbeperkt WiFi voorhanden. De gemeente, de Groesbeekse Ondernemersvereniging en de STER zien gratis WiFi als een extra service voor bezoekers en inwoners. Doel is om het Groesbeekse centrum nog aantrekkelijker te maken en gratis WiFi kan daarbij helpen. Gratis toegang tot het internet is beschikbaar op de Dorpsstraat, het Dorpsplein, Marktplein en een deel van de Pannenstraat.

Welkomstpagina

Tijdens het winkelen, op het terras of op een bankje kan iedereen met een mobiele telefoon, tablet of laptop gratis gebruikmaken van het WiFi-netwerk. Er wordt nog gewerkt aan een welkomspagina als u de verbinding opent, en waar u ook informatie aantreft over het centrum van Groesbeek, winkels, openingstijden, parkeren en evenementen. Natuurlijk zijn ook alle andere websites te bezoeken, waaronder Facebook en kan het netwerk gebruikt worden om te e-mailen.

Het gratis WiFi netwerk is mogelijk door een bijdrage uit het budget voor de sociaaleconomische versterking van Groesbeek.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: Gemeente Groesbeek

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 6 november, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 9 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Oliedom

In de uitlaatgassen gratis internetten? Kunnen we binnenkort hetzelfde zien al in Bejing, allemaal een mondkapje en maar surfen…….!

de nachtboswachter

ZUL je wel niks anders zien als een mobiel in de hand in plaats van boodschappen tassen.

treintje

weer een goed idee
GRATIS wifi
en een wc ien terp.
geweldig toch
hoef ik als ik met mijn kinderen ga winkelen niet te bedelen om ergens naar de wc te kunnen.

Pietje

Heb jij zoveel boodschappen dan nachtboswachter.?

Koekoek.

De N8bosw8er doet zijn boodschappen GEWOON in het bos.

Pietje

Ja kastanjes genoeg is goed voor m,

Pietje

Hij is tog altijd in bos

Whocares

En WC ien t terp? Struuke en zand zat joa..

Klaas

de nachtboswachter moet eens ophouden met die rare reactie’s van ‘m

wpDiscuz