[Foto’s] Starthandeling bouw complex centrum Groesbeek

Woensdag heeft op symbolische wijze de start van de bouw van het complex op de hoek Dorpsstraat/Stationsweg plaatsgehad.


Burgemeester Keereweer en het cadeau. Foto en rechten: Piet Spanjers/DeGroesbeek.nl

De heer A. van Erk, commissaris van de Adriaan van Erk Groep, verrichtte samen met burgemeester Harry Keereweer de openingshandeling. Keereweer zat vandaag op het dieptepunt van Groesbeek-centrum. Hij stortte beton (zijn vroegere werk) met aannemer Van Erk. De burgemeester kreeg een cadeau overhandigd in de vorm van een glasdruppel.

De voorbereidingen voor de bouw van het winkel-/wooncomplex met ondergrondse parkeergarage op de hoek van de Dorpsstraat en de Stationsweg in Groesbeek zijn in volle gang. Er is al veel gesloopt. Een groot deel van het grondwerk heeft al plaatsgevonden en er zijn al funderingswerkzaamheden.


Foto’s met dank aan Piet Spanjers!

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl, Gemeente Groesbeek

Gerelateerde berichtenTags:, , , , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 6 november, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 17 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
De Kuier.

Redactie. Diepte -of diepste punt.??

Kijker

De Kuier,ook de redactie houd wel van een grappige woordspeling,jij toch ook zei je laatst.

De Kuier.

Kijker! Goed gezien.

De Kuier.

En Kijker! Woord spelling of woordspeling?

de nachtboswachter

de gouden handdrukken zijn beklonken.

Iris Wester.

Van mijn broer Frits begreep ik dat er op veel sites in Nederland ,zoook op “De Groesbeek”,anoniem wordt gereageerd.
Morgen zal ik op facebook uitleggen hoe men ,door op de anonieme naam te klikken,toch de afzender kan achterhalen.
Dus kijk morgen op facebook van Iris Wester.

paraplu

Beter 1 druppel in de hand dan 10 in de lucht

Ut Pruis

Ja Keereweer zal vroeger wel heel Kamp Lintfort en Rheinhausen iengeschaold hebben. Alde iezervlechtur !!!

kloeke

Kijk ze staan zeg…met hun champagne…zo trots als een pauw op u hun dingetje!straks lijkt het hier wel op zuid spanje met al die appartementen complexen alleen het weer niet.geef de bouwvakkers maar wat want die moeten het doen!!!!!

kloeke

Drie rodeel duimpjes nu…ff denken…keeeweer, giesbers en thijssen? Haha

Iris Wester.
Ik begrijp dat het niet mogelijk is om bij Iris Wester informatie te krijgen over het achterhalen van de werkelijke namen achter de anonieme inzenders. Proberen bij Ihres Wester of Ihre Schwester of bij Dein Bruder,helpt ook niet. Het is een grap. Het valt wel op dat er de afgelopen 24 uur weinig is gereageerd op de items op DeGroesbeek.nl. Wel kwamen er 3 nieuwe anonieme namen bij,treintje ,paraplu en ut pruis. De webmaster van DeGroesbeek.nl zei zondag bij omroep Groesbeek al dat het voor de lezer niet mogelijk is om de werkelijke naam te achterhalen. Het is wel lovenswaardig… Lees meer »
kloeke paraplu uit de bruuk

@iris wester: wat een onzin. Anoniem reageren is geen enkel probleem, zolang men het taalgebruik beschaafd houdt. Wat interesseert mij het nou wie kloeke, paraplu of bruukse zijn?!

de nachtboswachter

trouwens foto 8 ik ken ze allemaal piet zal ze ook wel kennen ze zijn ook altijd in het bos te vinden en leo de kraai wordt pas 65 jaar zou je toch niet zeggen hij geeft binnenkort heel groot feest bij boslust wel op tijd komen want leo zegt ook vol is vol.alvast gefeliciteerd namens de nachtboswachter maandag vraag ik een plaatje voor je aan bij omroep groesbeek.

kloeke

En wat zou de meerwaarde zijn als je de echte namen weet?

Piet.

Iris zegt,ga zo door met reageren.

jeuh

Geslaagde grap… 1,2, haha

toetje

hahahahahah super grap. moj ke

wpDiscuz