2e hands kinderkleding- en speelgoedbeurs De Horst

Op zaterdag 23 november 2013 zal er van 10.00 tot 13.00 in Dorpshuis De Slenk in de Horst een 2e hands kinderkleding en speelgoedbeurs worden georganiseerd.

Flyer_HW_Beurs_De_Horst_2013
Flyer. Klik op het plaatje voor een groter formaat!

Voor iedereen die nog even wat spullen wilt verkopen om ruimte te maken voor nieuwe cadeaus en/of kleding in de decembermaand, of juist om wat nieuws aan te schaffen voor een leuke prijs: voor beiden is deze beurs de mogelijkheid om dit te doen. Een tafel huren kost €5,- en de entree is €2,- (kinderen onder begeleiding gratis). De deelnemers wordt de keus geboden om na afloop van de beurs hun goederen te schenken aan de Kledingbank te Nijmegen.

Heeft u interesse dan kunt u zich aanmelden via de website: http://www.leeuwenhart-beurzen.nl/index.php/standhouders

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Petra Rutgers
024-7504880 /06-47196652
[email protected]

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 7 november, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 11 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
de nachtboswachter

WE hebben toch zelf een kringloop waarom nijmegen

horst

Nachtboswachter: goed gesproken! Vreemd en eigenlijk ook schandalig dat e.e.a. eventueel naar Nijmegen zou moeten gaan.

ikke

Volgens mij moet het 23 november zijn….
en idd waarom gaat het niet gewoon naar de kringloop hier?
Edit redactie: Dat klopt, was een foutje in het persbericht. Wij hebben het aangepast. Bedankt!

Leeuwenhart

We hebben voor de Kledingbank gekozen omdat daar de mensen die ook gebruik maken van de Voedselbank Groesbeek gratis kleding kunnen komen uitzoeken. In de kringloop moet men voor de spullen betalen. En al zijn de spullen in de kringloop niet duur, voor mensen die al afhankelijk zijn van de voedselbank is alles te duur.

horst

Leeuwenhart: er wordt dan aan voorbijgegaan dat Groesbeekse mensen die afhankelijk zijn van de Voedselbank, NIET gratis in Nijmegen kunnen komen en weer naar huis. Tenzij ze moeten fietsen. Je zegt zelf dat de kleding in de Kringloop niet duur is, dat is een buskaartje of benzine wel!

realistisch

@horst: wat is er mis met fietsen naar nijmegen? Goed voor de gezondheid (zoals bekend hebben arme mensen een slechtere gezondheid), een beetje fietsen kan dus geen kwaad.
Ik gooi oude kleding gewoon in de humana-containers. Of mag dit nou ook al niet meer?! Goed doel binnen of buiten Groesbeek maakt mij echt niks uit.

knilles

Leeuwenhart, laat je toch niet uitlokken hier. Goed bezig.

horst

realistisch: “zoals bekend hebben arme mensen een slechtere gezondheid, een beetje fietsen kan dus geen kwaad” was mij niet bekend en vind ik ook nergens in de literatuur. Bovendien een erg aanmatigende uitspraak.
Jij fietst dus zelf ook niet naar Nijmegen? Houdt het bij Humana? Lees dan maar eens de kritiek op Humana, wat dáár niet aan de strijkstok blijft hangen….

horst

Leeuwen hart heeft gelijk het is haar keus
En meestal wie het meeste commentaar hebben doen zelf nooit iets. Voor de maatschappij als alleen maar kritiek leveren op andere wie wel vrijwilig wat doen of iets organiseren

horst

An, ik kom juist alleen maar op voor diegenen die noodgedwongen van voedselbank en kringloop gebruik moeten maken! Ik vind juist dat alles zo veel mogelijk in Groesbeek moet blijven!

wpDiscuz