Kringloop niet naar kassen Eikholt

De kringloop heeft nog steeds geen nieuw onderkomen gevonden. Dit in tegenstelling tot de berichtgeving in andere media.

“Helaas blijken de kassen van Eikholt toch niet geschikt voor ons. De kosten zijn te hoog om de kassen om te bouwen zodra de ruimte wel geschikt zou zijn. Dus weer verder kijken. Maandag hebben we gesprek met de gemeente dus wie weet”, meldt de kringloop donderdag op Facebook. Er schijnt ondertussen al wat meer bekend te zijn, maar de kringloop wacht tot maandag nog even met uitspraken hierover.

In het begrotingsdebat op 31 oktober gaven diverse politieke partijen aan de kringloop te steunen. Er moest volgens hen alles op alles gezet worden om een nieuwe ruimte voor de kringloop te vinden. De moties zijn echter aangehouden, dit op advies van burgemeester Harry Keereweer. ““De moties zijn sympathiek, maar wij zijn bezig met onderhandelingen met de eigenaar van de loodsen. Het gaat om een oplossing voor exploitatieplan “De Heikant” en een oplossing voor de loodsen”, zei hij tijdens het debat. Het indienen van de moties zou de onderhandelingen alleen maar frustreren.

Door de aanstaande sloop van de hallen waar de kringloop nu gevestigd is, dreigt het voortbestaan van het succesvolle initiatief in gevaar te komen. Als er mensen of bedrijven zijn die het initiatief willen en kunnen helpen aan een betaalbare ruimte dan kunnen zij contact opnemen met Andre Brouwer via [email protected].

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl, Facebook

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 7 november, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 13 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
De Kuier.

Zal niet gemakkelijk gaan, heel veel suc6 toegewenst.

treintje

suc6 met het vinden van geschikte lokatie

de nachtboswachter

DE leeg staande school molenweg

karin

en ik was zou blij met het bericht in het groesbeeks weekblad! ik wens de kringloop heel veel succes en druk de gemeente op het hart dit goed te regelen!

de nachtboswachter

OF de boven verdieping van het gemeentehuis het is maar een idee.

En de loodsen van aannemer de Bruin in de Breedeweg.

miran

Kan ook maar in de kassen in de zomer veel te heet

groesbeek

School molenweg is van plurijn en het pand van fixet is in gebruik door een veilinghuis dus beide geen optie

piet

En op het industrieterein,is daar niks staan div panden leeg,Maja de huur?????

En wat dacht je van de kerk op de horst prachtig toch, hoef ook niet verbouwt te worden.

randje - 16

geweldige oplossing Ger, daar kunnen ze mee verder.

groesbeek

wat denken jullie dan van t onderhoud van de kerk …

kloeke

Kippeschuur…..

wpDiscuz