[Foto’s/Update] 4 aanhoudingen na overval in Berg en Dal

De politie is vrijdagavond uitgerukt na een gewapende overval op een woning aan de Oude Kleefsebaan in Berg en Dal. Twee verdachten zijn diezelfde avond nog aangehouden in Groesbeek.


Zaterdag werd er door de ME onderzoek verricht in Groesbeek. Foto en rechten: Piet Spanjers/DeGroesbeek.nl

De overval had rond 19:30 uur plaats. De daders zouden vervolgens naar Groesbeek zijn gevlucht en hun vluchtauto op de Zevenheuvelenweg hebben verlaten. Het gebied rondom deze weg is daarom afgezet en de politie heeft een helikopter ingezet om de daders op te sporen. De agenten zelf hadden kogelwerende vesten aan. Tijdens de achtervolging op de vluchtauto zijn er door de politie schoten gelost.

Na 22:30 uur maakte de politie bekend dat er twee mannen (22 en 25 jaar) uit Nijmegen zijn aangehouden. Niemand raakte tijdens de overval gewond. De daders hebben iets buitgemaakt, maar wat dat precies was kon de politie niet zeggen. Zaterdag is de ME een onderzoek gestart, dat gericht is op de wapens en de buit.

Voor de laatste updates over deze zaak en meer foto’s raden wij u aan 112Groesbeek.nl in de gaten te houden.

Update 10-11-2013, 22:10 uur
Zondag zijn er in Nijmegen nog twee verdachten aangehouden. Vermoedelijk zijn de wapens en de buit ook gevonden.

Voor het oplossen van deze overval, hoopt het rechercheteam in contact te komen met mogelijke getuigen van de overval. Dit hoeft zich niet te beperken tot de avond van de overval, maar kan ook informatie betreffen over de dagen voorafgaand aan de overval. Informatie? Bel 0900-8844.


Foto’s met dank aan Piet Spanjers!

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl, 112Groesbeek.nl, Politie GLZ

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 10 november, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 13 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Piet.

Helaas,geen foto’s.

de nachtboswachter

VOLLE inzet BINGO.

Wat erg zeg!

de nachtboswachter

DOOR de afzetting word de kring kleine en de pakkans groter.

willie

Heb je dat op school geleerd Willie?

Mike

Raar maar waar, eerst zeggen ze 4 opgepakt, toen weer 2 einde van de avond.. Zo’n helikopter ziet toch alles met infrarood? Waarom zijn deze 2 daders dan 1 dag later opgepakt… Alles was al heel snel afgezet en ze zijn alle ‘4’ tegelijk gevlucht snap überhaupt niet dat ze ontkomen zijn…

Reggie

Jullie kunnene lullen wat je wilt maar die mensen van de politie hebben echt wel “hell of à Job” gedaan, sjapooo
Mag ook wel eens gezegd worden.

Jeuh

Ze doen gewoon hun werk, zullen we ook de postbode bij de brievenbus opwachten en sjapooo roepen als die de post brengt.

Hulpverlener

Jeuh: Ze doen gewoon hun werk ? Ik en nog heel wat mede hulpverleners staan iedere dag op om anderen te helpen, Wij doen inderdaad gewoon ons werk, maar dit werk doen we omdat we anderen ook willen helpen. naar mijn idee is het verschil tussen jou post bode en de politie nog al groot, zij kunnen naar een voordeur waar van alles achter gebeurd is, de postbode gooit wat naar binnen en is weg!!

Jeuh

En worden ze daar toe gedwongen? NEE, daar kiezen ze voor. Dus ja, dat is gewoon hun werk.
Jullie hulpverleners hebben het de laatste jaren wel zwaarder gekregen door een hoop agressieve mensen die jullie je werk niet laten doen, dat is weer een ander verhaal.

Ik neem aan dat je je werk ook leuk vind, en niet alleen voor anderen doet, want dat zou niet goed voor je zijn. Maar ben je dan beter omdat je andere mensen helpt? NEE, een postbode helpt mensen ook, iedereen die werkt, helpt wel iemand op de een of andere manier.

kloeke

Anders loopt men altijd te zeiken op de politie..nu hebben ze goed gehandeld en inderdaad sjapoo….gaat er maar achteraan 4 van die mafkezen….

koos koets

ik vermoed dat de verdachten richting Duitsland gevlucht zijn.
De politieheli heeft waarschijnlijk niet in die richting gezocht.
Kan gebeuren,het duurde dan ook niet lang of ze liepen alsnog tegen de lamp.
En jeuh als ze bij jou de woning leegroven,bel jij de politie dan niet?
Ligt echt niet aan de politie hoor die hebben ook regels waar ze zich aan moeten houden.

Bertus

Zo ist maar net koos, helemaal mee eens. De medewerkers willen wel naar mogen van hoger hand niet….

wpDiscuz