Kaf van het Koren Sing & Swing Smartlappenfestival 2013

Zeven smartlappenkoren treden zondag 24 november 2013 weer tegen elkaar in het strijdperk om onderling uit te gaan maken wie de winnaar wordt van het Kaf van het Koren Sing & Swing Smartlappenfestival 2013.

Kaf_van_het_Koren_2013_DGB1

Deelnemende koren zijn dit jaar Smartlappenkoor Met Hart en Smart, De Noordediva’s, De doornvogels, Met smartelijke groet, Gezelligheidskoor ÉgeWies, Zelfkantkoor Haps, en De Begonia’s. De koren komen onder andere uit Nuenen, Veenendaal, Nijverdal en Wanroy.

Alle deelnemende koren treden daarbij twee keer op met een set van een half uur smartlappen, meezingers en schlagers. Een optreden is in de Nachtwacht van de Linde en een optreden is in Studio 24. Dit laatste optreden is om de knikkers. Alle deelnemende koren leveren twee juryleden die elkaars prestatie beoordelen. Er is een onafhankelijk voorzitter van de jury, die als een soort van Willem Nijholt de verschillende optredens aan zich voorbij laat gaan.

Het plezier in smartlappen zingen staat natuurlijk voorop bij alle deelnemers, familie, vrienden en fans. Vanaf 17:00 uur gaat het roer om en gaan we nog gezellig een paar uur swingen op muziek van de discotheek. Rond 18:30 uur wordt het winnende koor bekend gemaakt. Interesse? Mensen die van ‘zingen, smartlappen en swingen’ houden zijn zondagmiddag 24 november vanaf 13:30 van harte welkom in de Linde , Cranenburgsestraat te Groesbeek.

De toegang is gratis.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 14 november, 2013 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Kaf van het Koren Sing & Swing Smartlappenfestival 2013

Reageren is niet toegestaan.