Dropping Germania 2014

Al velen jaren is de Germania-dropping één van de grootste en spectaculairste in de regio. Dit laatste schept ook voor 2014 weer hoge verwachtingen. De dropping commissie is al weer maanden met de voorbereiding bezig en hoopt inderdaad aan bovengenoemde verwachtingen te kunnen voldoen.

Wat kunnen we nu al zeggen over deze editie: “Zorg in ieder geval voor stevig schoeisel, een schijnwerper en een goed humeur”. Vanaf 1 december kan men zich weer inschrijven voor de dropping van 4 januari 2014. Inschrijfformulieren kunt u downloaden op www.germaniagroesbeek.nl of zijn te verkrijgen in het clubhuis van Germania. De adressen waar u de formulieren kunt inleveren staan op het inschrijfformulier.

Men kan zich inschrijven met een groep. Deze moet bestaan uit minimaal acht personen en maximaal uit zestien personen, uiteraard kunt u zich ook individueel inschrijven. De minimum leeftijd van deelname is zestien jaar. De deelnamekosten bedragen slechts € 7,50 per persoon.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 18 november, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 4 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
germaan

prima werk jongens petje af en er zouden meer mensen mee moeten doen dus kom naar germania dropping

de nachtboswachter

kunnen andere clubs nog veel van leren

Mike

Hallo,

Ik doe al jaren mee met een van de grootste groepen die er is, in mijn ogen mogen ze de prijs per persoon verhogen naar 10 of 12,5 euro. Ik vind 7,50 echt te weinig voor zoveel moeite in deze tijden kan de club best wat extra geld gebruiken.

Met vriendelijke groet,
Mike

stekkenberger

Niet duurder maken laten we het gezellig houden.

wpDiscuz