“De Pepernotenfabriek” in Cardo Groesbeek

Op 27 november 2013 kan men in het Cardo Theater genieten van de kindervoorstelling “De Pepernotenfabriek”. De voorstelling begint om 14:00 uur. “Een stoute kindervoorstelling overgoten met gitaarmuziek”.

De_Pepernotenfabriek_Cardo_2013_SC

In de Pepernotenfabriek van Sinterklaas worden pepernoten gebakken door Danny en zijn maatjes. Eigenlijk willen ze veel liever muziek maken, maar de gemene directeur heeft muziek ten strengste verboden in zijn fabriek. Zodra de directeur het niet ziet, pakken Danny en zijn vrienden toch stiekem hun instrumenten en spelen ze allerlei sinterklaas- en rock ’n roll-liedjes.

Ook maken ze heerlijke pepernoten, maar niet alle pepernoten zijn pluis. De Sint hoorde van de kinderen dat ze stout waren geweest, maar dat dit niet door hen kwam. Ze hadden pepernoten gegeten waar je erg stout van wordt. Héle gevaarlijke pepernoten! De Controle Piet besluit er één te proeven, maar dit gaat helemaal mis! Hij probeert allerlei stoute streken uit te halen en ze moeten hem proberen te vangen voordat Sinterklaas binnenkomt! Ooh ooh… Als dat maar goed afloopt.

Bij deze voorstelling wordt er een stimulans gegeven aan het Sinterklaas repertoire en wordt het genre naar een hoger niveau getild. Kindermuziek, geen kinderachtige muziek, maar meer zoals de liedjes die te horen zijn in het Klokhuis. De Pepernotenfabriek is een leerzame, komische en vooral heel vermakelijke voorstelling die leuk is voor iedereen vanaf vier jaar.

Voor meer informatie en kaartverkoop: www.stichtingcardo.nl.

Wie: Pepernotenfabriek
Waar: Pluryn, Cardo Theater op het terrein van Werkenrode, Nijmeegsebaan 9, 6561 KE Groesbeek
Wanneer: woensdag 27 november 2013
Aanvang: 14.00 uur uur, zaal open vanaf 13.30 uur uur
Kaarten : € 7,50
Voorstelling: Kindervoorstelling
.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 18 november, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 6 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
de nachtboswachter

LEUK voor alle kinderen meschien geeft de gemeente groesbeek in overleg met de middenstand gratis kaartjes weg voor hen die het niet zo breed hebben zou een mooi idee zijn vooral supermarkten hotels die tijdens de feestdagen weer goede omzetten maken.

Jeuh

GEEF het goede voorbeeld, en geef zelf kaartjes weg. MISschien krijg je dan weer groene duimpjes.

KOEKOEK

Boswachter,of nog beter, bij BREED gaan werken.MESschien.

Bertus

Haha koekoek jonguh

piet

Waarom moet de gemeente en of de middenstand maar tekens gratis alles sponseren???
Ook bij hun is het vet eraf
Koop je zelf een paar kaartjes en geef je die aan je medemens die het heel goed kunnen gebruiken

1-0 voor KOEKOEK, MESschien wel 2-0

wpDiscuz