Raadsleden MUG-gemeenten samen op pad

De 41 raadsleden van Millingen aan de Rijn, Ubbergen en Groesbeek gaan in 2014 drie keer met elkaar op pad. Althans, dat is de bedoeling.

De Groesbeekse gemeenteraad praat hier donderdag tijdens het presidium over. Er ligt een voorstel om drie bijeenkomsten (januari, maart en mei) op de zaterdagochtend of vrijdagmiddag te organiseren. Zo kunnen de raadsleden met het oog op de MUG-herindeling kennis maken met elkaars gemeente.

De Millingerwaard wordt onder andere bezocht. In de gemeente Ubbergen brengt men een bezoekje aan het Beekse Kulturhus en het project “de Groene Leefruimte”. Voor Groesbeek staat een bezoek aan Park Dekkerswald op de planning.

De raadsleden komen in de 3,5 uur durende uitstapjes niets tekort; aan koffie, gebak en “een eenvoudige lunch” is gedacht. Op 19 november 2014 is de gemeenteraadsverkiezing voor de nieuwe gemeente. Waarschijnlijk zal de nieuwe gemeenteraad uit 23 raadsleden bestaan, 18 minder dan in de drie raden nu.

Voorstel werkbezoek raadsleden MUG (.PDF-bestand).

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl, Gemeente Groesbeek

Gerelateerde berichten

  • Geen gerelateerde berichten


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 18 november, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 15 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Piet.

Organiseer ook eens een avondje met een drankje tot in de kleine uurtjes,doet wonderen.

de nachtboswachter

KUNNEN NAAR AFLOOP NAAR SIONS HOF UITGEBREID ETEN EN DRINKEN .GA EENS MET HET EIGENVOLK OP PAD WIE BETAALT DIE ONZIN WEER.

Ben.Helder

We kunnen ons nu wel ‘vastbijten’ in het ‘eenvoudige’ broodje en kopje koffie maar dat is afleiding die wij het best kunnen negeren.
Ik had liever gelezen of de Gemeenteraad van Groesbeek, de volksvertegenwoordigers van Beek en de Gemeente Millingen volledig hebben geïnformeerd over ‘lijken uit kast’ vóór ze gaan rondrijden.
Burgers uit Milllingen en Beek zullen nu nog denken dat na de herindeling, hun belastingen omlaag gaan maar…. als de uitwerking van de zwembad-overdracht aan Belgers is uitgekristalliseerd dan mogen ook deze aangeschoven nieuwe inwoners gaan meebetalen aan deze affaire die nog jaren zal nagalmen.
Maar wie dan leeft……

pieter

over lijken gesproken, wat zal er uit de kast komen als onze omroep met die van Millingen en Ubbergen samen op pad gaan. dan is een broodje niet genoeg, dan heb je wat sterkers nodig.

kloeke

Ik had toch gehoopt dat ze wel wisten wat er bij elkaar te zien en te doen is…..lijkt wel of er een groep japanners komt.

handy

Ik maar menen dat er al een structureel te kort is na samenvoeging. Of krijgen wij ook wat uit het potje van giro 555??

treintje

van mien mugge ze

de nachtboswachter
EVEN u aandacht klanten mijden GROESBEEK door hoge parkeerboetes laten we eerst onze eigen dingen in order hebben voor we op pad gaan een vrouw gaat boodschappen doen maar vergat om de blauwe parkeerschijf achter de voorruit te plaatsen toen ze terug kwam hard ze een boete van 97 euro en in kleve is dit 10 euro denk dat er straks nog geen hond meer in ons centrum komt en dan gaan onze raadsleden op pad te gek om los te lopen doe het werk eens voor groesbeek zoals het moet laat die luien figuren van handhaving maar op andere… Lees meer »
ijsbeer

Mooi hoor, de Millingerwaard. Ik kom er graag. Fijne gedachte ook dat dit binnenkort bij Groesbeek hoort, haha.

Oma van Magriet Engelsma

Zullen we het vast Groesbeeksewaard gaan noemen ?

willie

Nachtboswachter heb jij het over luie figuren, waar zet jij je eigen dan bij, hardwerkende groesbeker.

knilles

Er zit behalve een capslock ook een punt op je toetsenbord, NB. Geen of kleine boetes betekent wildparkeren, gewoon doen zoals het hoort en naar Kleef gaan wanneer je wilt. Wat dit allemaal met raadsleden te maken is me een raadsel.
Hé, een woordspeling !

de nachtboswachter

WILLIE denk eens sociaal gelijken rechten gelijken kansen en knillis ik zou jou stem wel eens willen horen als je vrouw thuis komt met een boete van 97 euro men moet sociaal blijven zeg dan tegen die vrouw ik laat het bij een waarschuwing.fijne dag nog en pas goed op waar je de auto neer ZET.

knilles

Heb er laatst zelf één gehad. Dáár zet ik hem dus niet meer neer. Je leert er wél van.

Kruimeltje

Als je een fan bent van Duitse boetes houdt niemand je tegen om er een paar te halen of ze te sparen. Man man man wat een onzin als het gaat om vergelijken.
Appels en peren zijn lastig te vergelijken, probeer het daarom ook niet.

wpDiscuz