Koffie mèt… een mantelzorg specialist

Op woensdagmiddag 27 november 2013 om 14.00 uur kunt u een kopje koffie komen drinken met een mantelzorgspecialist: Liesbeth Joosten.

Joosten geeft tips over hoe je met de zorg voor de ander om kan gaan. Hoe blijf je zelf een beetje in balans? Soms moet je toch een keer ‘nee’ zeggen, maar dat is best moeilijk! Hoe doen andere mantelzorgers dat eigenlijk? Zij vertelt ook over een cursus die het steunpunt Mantelzorg Groesbeek rond dit onderwerp gaat organiseren. Misschien wel iets voor u!

Als mantelzorger sta je voor een taak die je overkomt. Dat is niet altijd gemakkelijk, op de eerste plaats omdat je iemand niet in de steek wilt laten. Je wordt meestal onverwacht mantelzorger, omdat de nabije persoon wat overkomt met ziekte of een beperking. Het lijkt vanzelfsprekend om dan zorg te verlenen. Het is als mantelzorger fijn om dan ook op de hoogte gehouden te worden. U bent van harte welkom in dit koffieuurtje. U kunt er uw vragen kwijt. Maar u kunt ook gewoon komen luisteren!

Wilt u een kopje koffie komen drinken met de mantelzorgspecialist? We zien u graag op woensdagmiddag 27 november, om 14:00 uur in het café van de Mallemolen, Kloosterstraat 11 te Groesbeek. De toegang en het kopje koffie zijn gratis. Het koffieuurtje is om 15:00 uur afgelopen.

Koffie mèt… is een initiatief van steunpunt mantelzorg Groesbeek en wordt maandelijks georganiseerd met steeds wisselende gasten.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 20 november, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 3 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
piet

Een goed iets…….want als mantelzorger heb je het zwaar

zuster

Wat een prima initiatief. Het heeft mijn waardering. ik vind het alleen jammer dat het ‘s middags wordt georganiseerd. Een heleboel mantelzorgers moeten er ook nog gewoon bij werken, ja die zijn er zeker ook nog een heleboel. Misschien de volgende keer op een avond?? Fijne middag gewenst.

de nachtboswachter

MOOI initiatief.

wpDiscuz