Dansavond en seniorenlunch in De Mallemolen

Op vrijdag 29 november wordt er weer een ouderwets gezellige dansavond gehouden in De Mallemolen aan de Kloosterstraat. De muziek wordt zoals altijd verzorgt door het Groesbeekse orkest Aldörum.

Helen_Liebers_CD
Helen Liebers verzorgt ook een optreden op 29 november in De Mallemolen. Foto en rechten: Natascha Foto’s.

Tijdens die avond zal Helen Liebers een optreden verzorgen en liedjes van haar nieuwe CD single zingen. De avond begint om 20.00 uur. De entree bedraagt vier euro en natuurlijk ontbreken de warme hapjes niet.

Op zondag 1 december wordt er weer een seniorenlunch gehouden in cultureel centrum De Mallemolen. Deelnemers hieraan kunnen zich tot uiterlijk vrijdag 29 november opgeven bij de receptie van De Mallemolen of telefonisch onder nummer 024-3976360. De kosten voor deze uitgebreide lunch met warme en koude gerechten inclusief koffie en thee bedraagt 9,75 euro per persoon. De muzikale omlijsting wordt verzorgt door Louis van Duijnhoven. Dit sfeervolle samenzijn begint om 12.00 uur en duurt tot circa 14.00 uur.

Iedereen is van harte welkom.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 23 november, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 4 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
de nachtboswachter

LEUKE CD VAN HELEN

ene Bruukse

Leuk dat de wederhelft van the moonlichts ook goed aan de weg timmert,Ik gun ze het beiden.Stukjes van de nieuwe cd gewoon helen gehoord bij omroep groesbeek,2 nieuwe nummers op een cd klingt goed.

metalfan

ja bruukse op een cd kun je alles goed laten klinken!
niet mijn muziek maar ieder zijn plezier

de nachtboswachter

JA maar live kan ze het ook.

wpDiscuz