De Linde presenteert Kerst Inn

Naast de inmiddels al lang uitverkochte Gooische Bingoshows op 3 en 4 december, presenteert De Linde in de feestmaand december op maandag 9 december tussen 19:00 uur en 23:00 uur een Kerst Inn.

Kerst_Inn_De_Linde_2013_Flyer_DGB
Flyer Kerst Inn 2013. Klik op het plaatje voor een groter formaat!

Deze Kerstmarkt bevat alleen maar leuke producten en diensten om de komende feestdagen nog gezelliger te maken. Vanuit een dertigtal kramen, ingevuld door veelal regionale winkeliers, worden u de meest uiteenlopende attributen op het gebied van Kerst- en woonspullen, mode, eten & drinken, sfeerkado’s, verzorgingsproducten, stylingtips, wellness & ontspanning en sieraden aangeboden. Ook Roy Donders, dé stijlkoning van het Zuiden, zal met zijn volledige kledinglijn inclusief zijn veelbesproken huispakken, een stand voor zijn rekening nemen en waar mogelijk zijn kledingadvies aan u geven. Kom gezellig langs op deze maandag en laat u aangenaam verrassen!

Er is volop gratis parkeergelegenheid.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 26 november, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 5 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
piet

Kei leuk,gezellig,ik ben van de partij,en wil die Roy ook wel eens zien,misschien heeft ie ook wel een huispak voor mannen,haha

Groesbeker

leuk initiatief, maar die vlok uit het Zuiden mag wegblijven, wat een overdreven mediageil mannetje zeg..

de nachtboswachter

kei leuk zeg slim mannetje.

ikke

leuk roy donders. 22 jaar en dit al voor elkaar! doe het maar eens na. sommige hebben dan gewoon ,,afgunst”. die vinden hem dan maar niets.

zwarte piet

Bah altijd die rode duimpjes

wpDiscuz