Kringloop Groesbeek tijdelijk gesloten

Kringloop Groesbeek moet vanwege de verhuizing naar het nieuwe pand tijdelijk de deuren sluiten.

calmat_pand_kringloop_dgb2
Het oude pand van Calmat. Nieuwe locatie voor de kringloop. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

Vanaf 14 december 2013 is het niet meer mogelijk om spullen af te leveren, de inname van spullen is dan gesloten. De kringloop zelf, nu nog gevestigd aan de Cranenburgsestraat 160, is nog wel geopend tot en met 21 december 2013. Daarna gaan de deuren tijdelijk dicht.

In het nieuwe jaar, op 4 januari 2014, opent de Groesbeekse kringloop weer de deuren. Men kan dan bij het nieuwe pand aan de Industrieweg ook weer terecht voor het afleveren van spullen. Zoals DeGroesbeek.nl eerder berichtte zal de kringloop naar het oude Calmat-pand verhuizen.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 3 december, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 10 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
stom

Ik wens de kringloop veel succes en een fijne kerst.

harrie

Kringloop groesbeek veel suc6 op jullie nieuwe lokatie
Alleen hoop dat de omliggende bedrijven op het industrieterein, niet teveel overlast zullen krijgen,ivm parkeren van de bezoekers,op zaterdag en af en toe ook zondag

Henny.

Ik vrees dat veel kleine bedrijven hier veel last van gaan krijgen.
Bedrijven die het vaak van de zaterdag moeten hebben.
Vertel mij eens waar de bezoekers van de kringloop hun auto anders moeten parkeren dan op de parkeerplaatsen voor die bedrijven.
Ik begrijp niet dat de kringloop en de gemeente dit niet inziet.

pietje

waarom altijd zo negatief er is altijd wel ergens een mouw aan te passen er zullen nu ook wel meer mensen op de fiets komen of lopend de kranenburgsestraat was toch wel een behoorlijk stuk uit de buurt ik wens jullie suc6 en een fijne kerst

de nachtboswachter

HENNY wat een domme zet mensen gaan er heen voor 2 hands spullen en niet voor nieuwe spullen.of hebben ze er nieuwe spullen.en wat parkeerplaatsen betreft het zal wel mee vallen om te kunnen parkeren.SUCCES.

Eekhoorn

Boswachter ben jij r wel eens geweest? Parkeerterrein staat nu soms al bijna vol op de huidige locatie, onderschat het aantal auto’s niet.

ik vind dat henny toch een punt heeft hoor.

de nachtboswachter

EEKHOORN nog niet maar als ik de foto zie lijkt het groot te zijn met veel parkeerruimte.ze zullen niet allemaal te gelijk komen neem ik aan

Oma van Magriet Engelsma
Wil zei: ik vind dat henny toch een punt heeft hoor. Ik moet Wil gelijk geven. Let maar eens op dit gaat problemen geven. Ik heb eens op de parkeerplaats geteld. Om 11 uur stonden er toen 61 auto’s. Dat kun je daar nooit in de directe omgevig nooit kwijt zonder de parkeerplaatsen voor de andere bedrijven in beslag te nemen.. Die strook links van Calmat en de parkeerplaats daar achter is prive terrein. Onzin Pietje de bezoekers zullen nu wel te voet of met de fiets komen. Men komt altijd met de auto voor het geval je iets leuks… Lees meer »
groesbeekse

Ik ben zelf paar keer bij de kringloop geweest,De autos komen niet met bosjes gelijk,het is een komen een gaan,En zo groot was het da niet op de cranenburgsestraat,na 30 minuten heb je alles gezien.

wpDiscuz