Lenie Bakker en Wopke Veenstra in “Dorpsplein”

Lenie Bakker was 15 jaar bestuurslid van de openbare bibliotheek Groesbeek en Wopke Veenstra als voorzitter 13 jaar. Vorige week namen zij afscheid van de bibliotheek en vertellen zij zondag 8 december samen alles wat hen bewogen heeft in dit vrijwillige bestuurderswerk.

Juist de afgelopen 5 jaren zijn intensieve jaren geweest inzake onderwerpen als bezuinigingen, mogelijke fusie met andere bibliotheken en de bestudeerde verhuizing naar elders om basisschool ’t Vossenhol juist in te laten trekken, hetgeen overigens mislukt is. Onlangs is er een tevredenheidsonderzoek gehouden met een zeer positieve uitslag voor de bibliotheek.

Presentator John Peters praat met beide gedreven bestuurders over de ontwikkeling en de toekomst van de volgens onderzoek zeer dienstverlenende Groesbeekse bibliotheek.Het programma is te beluisteren van 13.00 uur tot 14.00 uur ( herhaling dezelfde dag van 18.00 uur tot 19.00 uur)

N.B. Zondag 15 december is burgemeester Bruls van Nijmegen te gast in het Dorpsplein

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 4 december, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 3 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
de nachtboswachter

DE bibliotheek heeft nog nooit zo goed gelopen als nu.

sjaanwilslaan

ECHT wel

Kruimeltje

De presentator is bij dit onderwerp niet echt objectief. In de politiek noemen ze dit belangenverstrengeling. Eens luisteren of er überhaupt een kritische vraag komt.

wpDiscuz