Adventsoptocht met lampionnen door Groesbeek 2013

Op zondag 15 december organiseert de oudercommissie van Kindercentrum de Kabouterhoeve, in samenwerking met de gezamenlijke kerken, een lampionnenoptocht door het centrum van Groesbeek. De adventsoptocht begint om 17:00 uur bij de Cosmas en Damianuskerk aan de Pannenstraat.

Na een kort adventsverhaal in de Cosmas en Damianus kerk wandelen de kinderen met de lampion, vergezeld door ouders, opa’s en oma’s door het sfeervol verlichte centrum naar de Protestantse kerk. In de door de lampionnen verlichte Protestantse kerk wordt een lied gezongen waarna er bij het Protestants Centrum, voor de deelnemers en begeleiders, een warme kop chocolademelk en iets lekkers klaar staat.

De adventsoptocht wordt georganiseerd voor kinderen tot 12 jaar en de deelname aan de tocht is gratis. Ouders of andere begeleiders zijn van harte welkom om met de kinderen mee te lopen. Alle kinderen die aan de adventsoptocht willen deelnemen kunnen zich op 15 december om 17:00 uur met een (zelfgemaakte) lampion bij de Cosmas en Damianuskerk melden.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nlTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 4 december, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 3 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering

Wat leuk zeg 🙂

de nachtboswachter

ALS het weer goed is.vinden de kinderen het ook leuk.

Karin

Wat n leuk idee!
Dat verhoogd de sfeer in het centrum. En de kinderen vinden t erg leuk. Mooi initiatief en leuke samenwerking.

wpDiscuz