Feestdagen: Wijziging afvalinzameling gemeente Groesbeek

In verband met de feestdagen vindt er een wijziging plaats van de afvalinzameling. Voor Berg en Dal en Heilig Landstichting geldt vanaf 2014 een nieuw oud papier-ophaalrooster.

In week 52 vindt géén gft-afvalinzameling plaats in Groesbeek, deze komt geheel te vervallen. De grof afval- en de witgoedronde van 26 december zal op 19 december worden uitgevoerd.

De plastic inzameling van vrijdag 27 december en de restafvalinzamelingen van maandag 30 alsmede dinsdag 31 december 2013 zullen onveranderd worden uitgevoerd. Het restafval van woensdag 1 januari zal op zaterdag 4 januari worden ingezameld.

Oud papier ophaalrooster Heilig Landstiching/Berg en Dal vanaf 2014 gewijzigd

Op eerste kerstdag, woensdag 25 december, wordt het oud papier Heilig Landstichting/Berg en Dal niet opgehaald. In plaats hiervan kan het oud papier buiten worden gezet op woensdag 18 december 2013.

Met ingang van januari zal het oud papier ophalen Heilig Landstichting/Berg en Dal voortaan altijd op de tweede woensdag van de maand plaatsvinden in plaats van op de vierde woensdag zoals tot dusver gebruikelijk.

Afvalinfo tel. (024) 3716000.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: Gemeente Groesbeek

Gerelateerde berichtenTags:, , , , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 6 december, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
de nachtboswachter

ja allemaal leuk en wel maar waneer word het tarief van huishoudzakken rendabel voor de inwoners van groesbeek.

wpDiscuz