Afvalinzameling 2014 gemeente Groesbeek

Met ingang van 2013 heeft de gemeente Groesbeek de afvalinzamelingsinformatie uitbesteed aan de inzamelaar DAR te Nijmegen.

In de week van 16 tot 22 december verspreidt de DAR de nieuwe afvalwijzers voor 2014 bij die huishoudens die zich niet afgemeld hebben voor de papieren afvalwijzer. Aan- of afmelden voor de papieren afvalwijzer van 2015 (2014 is niet meer mogelijk) kan hier (klik).

De afvalkalender geldt per postcodeadres. Op de kalender staat alleen afvalinformatie die bij uw huisadres hoort. Via de website van de DAR en via de gemeentesite kunt u uw gepersonaliseerde kalender eveneens raadplegen. Ook werkt DAR aan een mobiele app, die u precies vertelt wanneer u welk afval kunt aanbieden.

Online afvalkalender DAR.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: Gemeente Groesbeek

Gerelateerde berichtenTags:, , , , , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 7 december, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 2 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Boze Boom.

Heeft niet met dit onderwerp te maken maar plaats het toch hier want je leest er nergens wat over(op de Gelderlander na dan)want het om het is om te kotsen dat men toch nog 24 oude en mooie bomen gaan kappen aan de Nieuweweg v.w die onnozele kut rotonde die men aanlegt, dag mooi landschap!!!! Hufters.
http://www.gelderlander.nl/regio/rijk-van-nijmegen/bomen-gekapt-voor-rotonde-groesbeek-1.4128631?ref=regio_rijk-van-nijmegen_groesbeek-category_header

de nachtboswachter

BOZE BOOM klopt stond gisteren in de GELDERLANDER ik persoonlijk vindt het ook erg zonder daarbij het verpest het mooien panorama waar ook de vierdaagse lopers van konden genieten ik geloof dat hans het hier ook mee eens was van sociaal groesbeek.nou hennie brink hof werk aan de winkel.je bent zo voor het landschap en hans niet meer praten over geld over de balk gooien.bedank de groesbeek voor de plaatsing op de site.

wpDiscuz