Burgemeester Bruls in “Dorpsplein”

Zondag 15 december is burgemeester Hubert Bruls van Nijmegen te gast in het praatprogramma van Omroep Groesbeek, het Dorpsplein.

Bijna tien jaar geleden ( 1 februari 2004) was hij eerder te gast, maar toen als lid van de Tweede Kamer en vertelde alles over zijn toen politieke loopbaan. Nu is hij bestuurder en zal presentator John Peters hem daar alles over vragen. Een gesprek over het burgemeesterschap in Venlo en nu dus enige tijd in Nijmegen. Een gesprek ook over de relatie met de omliggende gemeenten en ook over de gemeentelijke fusiegolf rond Nijmegen.

De liefde voor de stad Nijmegen en het imago van de stad zullen niet onbesproken blijven. Ook als het gaat om het sociale leven in Nijmegen. En is Nijmegen nog steeds een linkse stad? Groesbeek is een voetbaldorp bij uitstek en in Nijmegen heeft Bruls te maken met het gedrag van mensen rondom de voetbalvelden. In januari 2013 heeft Bruls nog een vergadering bijgewoond van alle voorzitters van de Nijmeegse voetbalamateurverenigingen. Zijn zorgen om de harde kern van NEC zal niet onbesproken blijven.

Het drank/ en drugsgebruik in Nijmegen in relatie tot Groesbeek zal ook de revue passeren. Het programma is te beluisteren van 13.00 uur tot 14.00 uur (herhaling dezelfde dag van 18.00 uur tot 19.00 uur)

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 10 december, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 2 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
de nachtboswachter

ZAL zondag zeker luisteren.hij is de laatste tijd wel vaak in het nieuws geweest.hij zal straks toch geen burgermeester willen worden van GROESBEEK hij is wel niet op zijn mondtje gevallen ben benieuwt of JONH PETERS hem aan het BRULLEN krijgt.

Kruimeltje

Denk je nu echt dat Bruls, burgemeester van een middelgrote gemeente, ambitie heeft om burgemeester van MUG te worden?
Of je doet alsof of je hebt echt geen kaas gegeten van politiek.

wpDiscuz