Groesbeekse Barre Barrentocht 2013

Op 29 december 2013 is wederom de Groesbeekse Barre Barrentocht in het Centrum van Groesbeek.

Logo_Groesbeekse_Barre_Barrentocht_DGB

Vier cafés gaan deze middag weer alles in het werk zetten om mooie, absurde en herdenkingswaardige spellen in te zetten om uiteindelijk de kroegloper en -loopster van het jaar 2013 te kunnen benoemen.

Deelnemende cafés zijn; Cafe ‘t Huuske, Cafe bar De Comm, Cafe de Post, en Cafe Jamm-in. Je kunt je opgeven in een van de deelnemende cafés, waar je ook meteen alle informatie kunt krijgen.

De prijsuitreiking zal dit jaar om 17:00u in Cafe Jamm-in zijn. De samenwerkende cafés verwelkomen jullie weer graag op 29 december.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 15 december, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 6 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Oma van Magriet Engelsma

Tsjonge jonge.

Steeds minder cafe’s Cri6?

Vorig jaar ook al 4 cafés, was perfect.
Je kunt overal een uurtje blijven hangen.
Steeds kom je weer dezelfde gezellige mensen.
Echt een aanrader na de Kerstdagen met alle familiaire verplichtingen.

de nachtboswachter.
NOU zo BARRETOCHT is het niet.in feite komt het er op neer je kraag vol te drinken.EN de onderdelen die men moet ondernemen zijn van dienaart dat het een wissewasje is.en de laatste groep is meestal het eerste terug.de meesten blijven hangen.WAT wel mooi zou zijn als je het echt sporttief maakt en de grens dorpjes er ook aan mee zouden doen.BERG EN DAL.DE HORST.HEILIG LANDSTICHTING.DE BRUUK.dan kun je ook zeggen zo nou kan ik zeggen ik heb er de barretocht op zitten en nu verdien ik het om een feestje te krijgen met alles er op en aan.dat betaald… Lees meer »

Daar heeft de Nachtboswachter een punt nog maar een paar cafe’s doen er mee voor jaren terug deden veel meer cafe’s mee en was het eind verzamelpunt de linde.En een speurtocht door het bos met opdrachten af en toe een drankje tegen de kou tussendoor spellen in het deelnemend cafe en iets voor de voedselbank doen dan sluit je de barre barre tocht af met een gepast feest maar je ziet aan de deelnemende cafe’s dat we toch in de cri6 zitten Nachtboswachter geen slecht idee die kerst gedachten

de nachtboswachter.

TED HET LEVEN ZIT VOL VERPLICHTINGEN EN TEO GEZELLIG HEID KENT GEEN TIJD.

wpDiscuz