[WIN!] Kaarten Schlagerfestival & Vrienden van Gruusbek

Sporthal Heuvelland is in het tweede weekend van februari 2014 wederom het decor van het Groesbeekse “Schlagerfestival” en “De Vrienden van Gruusbek LIVE”. DeGroesbeek.nl mag voor beide evenementen 4 kaarten weggeven!

Vrienden_van_Gruusbek_Live_2014_DGB

Vrienden van Groesbeek Live! 2014

Evenals vorig jaar wordt ook dit jaar op de vrijdag vòòr het Schlagerfestival het evenement “De Vrienden van Gruusbek LIVE” georganiseerd. Het is de tweede editie. De opzet van de avond is dat bands met Groesbeekse artiesten samen mèt elkaar en vàn elkaar gaan spelen. Zo kan er gekozen worden om zangers te wisselen of om juist samen te zingen, maar ook instrumenten worden samengevoegd tussen de verschillende bands. Wat ook leuk is dat bands die normaal als genre “feestmuziek” spelen nu opeens rock gaan spelen en vice versa. De volgende bands gaan samen deze avond maken: New Leaf, Fienut, Regroove en LEFF. Verder zullen er gastoptredens zijn van onder andere CHAIN.

Datum: vrijdag 7 februari 2014
Aantal kaarten te verloten: 4 (4x 1 kaart)
Kosten in de voorverkoop / kassa: € 7,50 en aan de kassa € 12,50


Schlagerfestival 2014

Het 27e “Schlagersfestival” komt erweer aan! De carnavalsgroepen zullen voor zo`n 2000 man hun schlager ten gehore brengen. De Top 5 krijgt een uitnodiging om hun schlager te presenteren op het “Regionale Schlager Kampioenschappen Zuid-Oost Nederland”. Dit wordt gehouden op zondag 23 februari 2014 in Café-zaal de Linde te Groesbeek. Tevens mag de winnaar van de publieksprijs ook deelnemen aan deze kampioenschappen!

Datum: zaterdag 8 februari 2014
Aantal kaarten te verloten: 4 (4x 1 kaart)
Kosten in de voorverkoop / kassa: € 10,- en aan de kassa € 15,-


WIN WIN WIN!

Kaarten winnen? Dat kan! DeGroesbeek.nl mag er in totaal 8 weggeven! Wilt u voor bovenstaande evenementen kaarten winnen? Stuur dan vòòr 18 januari 2014 een mailtje naar [email protected] met daarin het volgende:

– Winnaar 26e Schlagerfestival (de vorige editie, januari 2013);
– Uw naam + adres + geboortedatum;
– Voorkeur evenement (bij geen voorkeur hoeft u niets te vermelden).

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl, CV De FeestneusTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 27 december, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 3 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
John

Nu bij het voetballen nog !! En jullie zijn goed bezig

Gruusbek Gruusbek Gruusbek!

wpDiscuz