Nieuwjaarsreceptie 2014 gemeente Groesbeek

Het college van burgemeester en wethouders nodigt de inwoners respectievelijk vertegenwoordigers van Groesbeekse verenigingen, bedrijven en instellingen uit voor de nieuwjaarsbijeenkomst in het gemeentehuis op donderdag 2 januari, aanvang 20.00 uur.

Burgemeester Keereweer zal in zijn toespraak terugblikken op een bijzonder bestuurlijk jaar en met de aanwezigen een toast uitbrengen op 2014. De nieuwjaarsreceptie wordt muzikaal opgeluisterd door William Smulders Band Trio.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: Gemeente Groesbeek

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 24 december, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 7 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Gruusbekse.......

Moi da ut tot 1 uur mag duure,wot gezellig.

de nachtboswachter.

VRAAG me af of iedereen kan zitten.

kloeke

Now gon ze ok nog feesjes gevuh van mien geld….een por moie…

toppie

ff lekker een biertje drinken van mijn eigen geld.
relax met live muziek

de nachtboswachter.

WAAROM NOU NIET FRANK BOEIEN VOOR DE GEWONE BURGERS

de nachtboswachter.

BEN benieuwt wat onze BURGERMEESTER belangrijk nieuws vond het af gelopen jaar.

DE.nachtboswachter
HOOG GEACHTE HEER KEEREWEER.indien wij een deze dagen de wandeling gaan maken.door de groesbeekse bossen gaan we met de eerste sneeuwval.dan kan men de sporen van de dieren ook beter zien.en dan kunt u mijn ook uit leggen.project heiderijk waarom u daar een voorstander van bent.en ik kritisch op tegen ben.ik weet dat u ook vaak op deze site zit vandaar ik het hier even op zet.de volgende gebieden gaan we bezoeken.DE BUT.DEKKERSWALD KRAAIENDAL HEUMERSOORD MULDERSKOP MOOKERHEIDE MALDENSVLAK.daarnaar mag u de wandelschoenen uit trekken.wens u vrouw en kinderen een gezond.2014.hoop wel dat u tijdens u nieuwjaarsreceptie.ook even op dit probleem… Lees meer »
wpDiscuz