Groesbeek: windstoot van 97km/u tijdens storm

Tijdens de derde storm van het jaar is in Groesbeek om 06:04 uur een windstoot van 97km/uur gemeten. Dit laat de Groesbeekse weerman Theo Braam aan DeGroesbeek.nl weten. De zwaarste windstoot werd in IJmuiden gemeten: 115 km/uur.

Na de storm op 28 oktober en de Sintstorm kreeg Nederland vlak voor Kerst opnieuw te maken met een storm. Het zorgde in diverse plaatsen van het land opnieuw voor veel problemen. In Groesbeek waren er geen meldingen van stormschade of andere calamiteiten die betrekking hadden op de storm.

Voor de provincie Gelderland is nog steeds code geel van kracht. De waarschuwingen zullen later vandaag ingetrokken worden.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl, KNMI

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 24 december, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 6 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
de nachtboswachter.

NOU in het bos was het wel gevaarlijk met vallende takken.

knilles

Je moet altijd in het bos gaan lopen met een storm, jazeker.

Jantje van Leien

Het blijft link.

dooi mus....

Op Mariendaal zit een stoot van 99.

stekkenberger

Waar slaat dat nou weer op,of fantaseer je daar over.

de nachtboswachter.
knilles zet dan wel een helm op.of blijf midden op de paden het is wel mooi met storm in het bos.voor storm blijf ik ook niet thuis.maar het blijft toch op passen.alleen de dieren vinden het dan fijn dan komen ze ook voor de dag.overdag houden ze zich vaak schuil.om dat ze het te druk vinden.maar net wat jantje zegt het blijft link.en dooi mus.jij wordt meschien ook oud en dan denk je meschien ook anders over het leven.een beetje humor zie ik er ook wel van in.ik heb wel eens op de oude brandtoren gestaan in de zomer.en op… Lees meer »
wpDiscuz