Kringloop Groesbeek maakt zich op voor opening

Op zaterdag 4 januari 2014 om 10:00 uur opent kringloop Groesbeek de deuren aan de Industrieweg 19 in Groesbeek.


Men was de laatste tijd druk bezig met de verhuizing. Foto en rechten: Piet Spanjers/DeGroesbeek.nl.

Er zijn de laatste weken wat aanpassingen gedaan aan het terrein rondom het gebouw. Dit zorgt er onder andere voor dat er meer parkeerruimte is gekomen. Hierover ontstond na de bekendmaking van het nieuwe pand al wat discussie. Daarnaast is er een geheel nieuwe inrichting van de hallen, zodat er een grote sortering en een goed overzicht is van de vele spullen.

Vrijwilligers hebben zelfs tijdens de Kerstdagen nog hard gewerkt om de spullen te verhuizen. Kindervakantiewerk (KVW) Groesbeek heeft hier ook nog een steentje aan bijgedragen. De deuren van het oude pand aan de Cranenburgsestraat zijn na 21 december gesloten.

De initiatiefnemers willen een ieder alvast een heel voorspoedig en gezond 2014 wensen. Een ieder is uiteraard welkom om zaterdagochtend naar de opening te komen!

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 29 december, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 6 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
DE.nachtboswachter

SUCCES kringloop medewerkers.hoop dat de ruimten straks niet een keer gebruikt gaat worden voor PLOF kippen .

miep

kringloop…plofkippen?Het zal wel weer!Super dat de verhuizing zo snel gebeurt is!Voor iedereen een grote pluim!
Ik ga zaterdag zeker een kijkje nemen.Ik vind het altijd super om een rondje te koekeloeren,echt een uitje!

groesbeekse

Sluit mijn bij miep aan

henk J

Ik vind die plofkippen van de nachtboswachter wel een goeie.

Peter

André Brouwer van de kringloop is goed bezig
Klasse man!

de nachtboswachter.
EN hans weet het ook niet.als of het niet kan.hans maak je maar eens op voor een strijdbaar en gerechtiger politiek.en die rotonde moeten ze gewoon niet willen.het kan ook anders hans dat jij daar voor bent.je praat je zelf wel tegen.dat is pas weer geld over de BALK gooien.onvoorstelbaar hoe iemand zich door de politiek laat om praten.het merendeel van de mensen is er ook op tegen hans.wat heeft die achter kamertjes politiek toch een invloed.gewoon 6 bomen weg halen en het probleem is op gelost.zicht genoeg en ruimte genoeg om van je af te kijken.en hennie brinkhof ook… Lees meer »
wpDiscuz