[Update] “Tafel van Twee” in De Comm

Zondag 5 januari vindt de live-uitzending van de Tafel van Twee plaats vanuit café de Comm. In dat programma zal uitgebreid met Ria “van de Comm” gesproken worden over het beëindigen van haar cafébestaan.

Per 1 januari heeft zij de zaak verkocht aan Gerrie Janssen en aangezien Gerrie ook medepresentator is van het programma zal dit gesprek door zijn duo-partner gevoerd worden. Herman Brinkhof verzorgt deze maand de column de thuismusicus van het café – Paul de Graaf – verzorgt de muzikale omlijsting. Verder een gesprek met Ronald Sillessen, de kersverse voorzitter van Germania. Een gesprek over de ambities van Germania onder zijn leiding.

Welke invloed hebben de sociale media (zeker ook de site van De Groesbeek) op de lokale politiek en op de lokale politici. Zeker in dit verkiezingsjaar. Een gesprek met Jan Poelen en Hennie Eikholt. Verder wellicht nog een onderwerp vanuit de actualiteit.

Na de uitzending is er de mogelijkheid voor een gezellig nagesprek. U bent dus van harte welkom van 11.00 uur tot 13.00 uur in café de Comm.

Presentatie: Gerrie Janssen en John Peters.

Update 05-01-2013, 22:50 uur
Politiek & Social Media; Dat was één van de onderwerpen die zondag op Omroep Groesbeek werd besproken. Hieronder het geluidsfragment.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 5 januari, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 10 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
nachtboswachter

LEUK voor RIA VAN DE COMM kan ze meer in haar stulpje in het bos zijn en genieten van de natuur.en kan GERRIE JANSSEN de touwtjes over nemen succes gerrie en blijf de zelfde koers volgen dan zal het best lukken.

www.hanspeters.eu

Ik wens John en Gerrie succes. Met name socialmedia was voor mij een thema geweest. Ik ben helaas wat grieperig en kan niet aanwezig zijn.

John

Mooi om te horen dat de groesbeek zo belangrijk geworden is. Raar om te horen dat jan poelen deze reacties niet leest, vaak staan er zinvolle en constructieve bijdragen bij.

www.hanspeters.eu

Ongeacht hoe er een ander raadslid over denkt, ik blijf reageren op deze website. Ik blijf mijn blog bijhouden. Als er geen socialmedia was geweest was de tijdelijke gemeentenaam/werknaam al Berg en Dal geweest

NIGHT.ranger

HANS dan geef de HEER JAN POELEN les als je tijd hebt.ja jan leest het wel maar dat hoeft toch niet iedereen te weten hans

ijsbeer
Vermakelijk gesprek met raadsleden Poelen en Eikholt die werkelijk geen flauw benul hebben van wat ‘social media’ inhouden en vooral, hoe het een en ander werkt. Alsof ik m’n oma vraag om commentaar te geven op de relativiteitstheorie. Natuurlijk moet je de invloed van deze website degroesbeek.nl niet overdrijven en ik mag inderdaad hopen dat het gemeentebestuur zich door de reacties niet al te zeer laat beinvloeden (behalve door de mijne, haha). Laten we het niet groter maken dan het is: dit soort uitwisselingen van meningen en meninkjes is vergelijkbaar met de gemiddelde gesprekken op een verjaardagsfeestje. Het heeft allemaal… Lees meer »
Piet.
Ik vond wel dat er veel gepraat werd over mensen die er niet bij waren,laat die mensen de volgende keer hun mening over Social Media in en over Groesbeek geven. Jan Poelen zegt weinig te kijken,maar weet wel heel veel van wat er speelt op DeGroesbeek.nl,Hennie Eikholt had beter wel iets beter op DeGroesbeek.nl moeten kijken,dan had hij bij de juiste deur op tijd gestaan. Hennie was van mening dat 0,5% reageerde op DeGroesbeek.nl,als dat zo is dan zijn dat ,over heel Groesbeek gezien,zo’n 90 mensen,dat zijn er dus niet veel. Het is dan ook maar de vraag of het… Lees meer »
de nachtboswachter

NOU piet ik weet dat er zeker veel mensen kijken ook uit nijmegen en ook elders uit het land zelfs uit australie en canada.en weet je met slecht weer is het soms zo druk dat je moeilijk verbinding krijgt met de GROESBEEK.en hennie kijkt ook mee.

Redactie DeGroesbeek

DeGroesbeek.nl bereikt dagelijks 1400 unieke IP-adressen, dat kan gezien worden als 1 op de 5 Groesbeekse huishoudens (ieder huishouden heeft een uniek IP-adres). Over een week gezien zijn dit meer dan 5000 unieke IP-adressen.

In 2013 hebben meer dan 1150 unieke IP-adressen gereageerd op DeGroesbeek.nl, dat is dus 15% van de huishoudens in Groesbeek.

de nachtboswachter.

NOU JAN EN HENNIE daar gaan je politieke kijk op het groesbeekse gebeuren weer de mist in.succes redactie van de groesbeek.

wpDiscuz