Klinkers centrum naar Breedeweg

De werkzaamheden in het centrum hebben onder meer tot gevolg gehad dat er gebakken klinkers vrijkwamen. Deze zijn vervolgens hergebruikt in de trottoirs langs de Bredeweg.

Deze bestratingsmaterialen zijn nog uitstekend van kwaliteit en vandaar dat hergebruik voor de hand lag. Enkele jaren geleden is het gedeelte rondom het kerkplein al heringericht met gebakken klinkers. Nu komt het gedeelte tussen het kerkplein en de kruising Koningin Wilhelminaweg/ Hemeltje aan bod en daarmee krijgt het centrum van Breedeweg een beter aanzien.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: Gemeente GroesbeekZowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 3 januari, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 26 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
De Kuier.

Klink goed.

Klaas

Daar klinken we op

Dezelfde

C NTR M,EU naar Breedeweg.

DE.nachtboswachter

LOPEN ze in de breedeweg over de eerste bezuiniger heen in 2014.

de verschrikkelijke IKKE

Goed zo dan is er weer werk voor bedrijven buiten groesbeek

miran

Ja erg belachelijk bedrijven van buiten groesbeek komen ze misschien uit het noorden hier de straat leggen snap niet dat gemeenten groesbeek dat iedere keer weer toelaat

de verschrikkelijke IKKE

Ja het gaat om de goedkoopste maar als de gemeente paar euro meer betaald hebben bedrijven in gemeente Groesbeek weer werk maar daar snappen wij Toch niets van

Hoe kunnen bedrijven die uit het noorden komen, dus veel reiskosten en reisuren hebben, dan toch goedkoper zijn ?

Maar goed dat niet iedere gemeente zo denkt. Eigen bedrijven eerst. Ik zie namelijk door heel Nederland Groesbekers aan het werk voor andere gemeenten.

de verschrikkelijke IKKE

Ja dat klopt omdat de goedkoopste het werk heeft maar het personeel moet er wel onder lijden bazen krijgen nooit genoeg

klukkluk

Normaal moet je in schijven voor een werk ligt aan hoe groot
het is.
Gemeente kan het werk ook gedeelte uit voeren.
Dan gun je de aannemers in Groesbeek het werk.
De stenen die in het centrum vrij komen zijn gebakken beter
als nieuwe tegels van beton voor het trottoir.
Daar bij Groesbeek heeft zelf veel stratenmakers.
Door kenner nachtboswachter ga jij maar eens werken groetjes.

nachtboswachter

KLUKKLUK je naam zegt genoeg.1 ik hoef niet te werken reden daar heb je niks mee te maken 2 wees blij dat je werk hebt 3 de grens is OPEN.

Stekkenberger

Ja leuk en de aannemers nemen weer de goedkoopste zzpers van buiten groesbeek

kloeke

Of polen, roemenen……en wij straks naar de voedselbank.word er niet goed van!!

www.hanspeters.eu

Ja zo’n aanbesteding aan een bedrijf buiten Groesbeek irriteert mij ook. Toch moet je als gemeente aanbestedingen uitschrijven. En nu ik dit schrijf en aan de situatie Lubert denk houdt men zich er niet altijd aan. Eerder besteedde men het ook wel eens onderhands onder een stuk of vier bekende aannemers aan. Daarvan wist men welke kwaliteit ze leverden etc. Of en waarom dit op deze manier in Breedeweg is gebeurd zou ik niet weten.

henk
Het is te gek voor woorden dat de gem dit allemaal laat gebeuren. Neem nou een bouwput zoals in het dorp, de gemeente kan toch als voorwaarde hebben dat de lokale ondernemers mee doen. Kijk dat een grote aannemer het mag bouwen oke, maar het grondwerk kan al mede gedaan worden door een bv uit groesbeek, net als diverse installatie’s en bouwkundige zaken. Zitten er op dat gemeente kkantoortje nou niemand met groesbeekse fam. Of vrienden wie door deze tijd een kans hebben om op straat te komen staan?ik heb het bij andere gemeentes gezien dat het wel kan!!! Het… Lees meer »
www.hanspeters.eu

Henk ons is uitgelegd dat de bouw van het centrum een enorm risico met zich mee brengt. Lang niet alles is verkocht, blijkbaar heeft de wethouder en centrummanager a 1000 euro per dag een aannemer gezocht die het risico wel durft te dragen. Verder ben ik het echt wel met je eens.

miran

En onze kels hebben iedere keer dan wel dan gen werk dat is bar vervelend daar moet toch rap iets aan gebeuren wie weet de oplossing?

knilles

Dat onze mannen geen werk hebben zou dus kunnen komen doordat andere gemeenten kiezen voor ‘eigen volk eerst’. Dat gebeurt niet en dat werkt op den duur niet, onzindiscussie dus.

henk
Hans, 1000euro per dag! Ik wil daar ook wel komen werken. Ben pas 24 maar dat maakt toch niks uit? Ik werk zelf veel met diverse gemeente in nl, wij maken mee dat diverse al het onderhoud wat voor 2017, 2018 en 2019 naar voren haalt om extra werk te regelen. Dit is wel een gedeelte van kapitaal vernietiging echter stimuleert het wel veel werk gelegenheid. Kijk dat er minder gebouwd wordt in deze tijd is bekend. Maar onderhoud blijft er ten alle tijden aan gebouwen. Het is dus mogelijk om het onderhoud naar voren te halen van de komende… Lees meer »
wpDiscuz