Koffie mèt… John Jacobs

Op maandagmiddag 20 januari 2014 om 14.00u kunt u een kopje koffie komen drinken met John Jacobs, begrafenisondernemer in Groesbeek. Hij gaat vertellen over wat te doen als een dierbare overlijdt en ook zal hij ingaan op uw vragen.

Als mantelzorger sta je voor een taak die je overkomt. Dat is niet altijd gemakkelijk, op de eerste plaats omdat je iemand niet in de steek wilt laten. Je wordt meestal onverwacht mantelzorger, omdat de nabije persoon wat overkomt met ziekte of een beperking. Het lijkt vanzelfsprekend om dan zorg te verlenen. Het is als mantelzorger fijn om dan ook op de hoogte gehouden te worden.

Er zijn mantelzorgers die vragen hebben voor de begrafenisondernemer. Wat doet hij zoal en wat kan hij voor u betekenen?

Bijna ieder mens krijgt in zijn leven te maken met een begrafenisondernemer en toch weten we vaak weinig over wat hij kan betekenen bij het overlijden van een dierbare. Er komt dan zoveel op je af. Wat moet er geregeld worden? Hoe kun je zaken regelen, terwijl je misschien heel emotioneel bent? Op welke manier kan een begrafenisondernemer daarbij ondersteunen? Kun je zelf ook iets doen om voorbereid te zijn? Zo zijn er nog veel meer vragen te bedenken. Dit soort vragen kunt u stellen in dit koffieuurtje. U kunt ook gewoon komen luisteren!

Na deze bijeenkomst bent u meer voorbereid! Zo weet u beter wat u kunt vragen of bij wie u terecht kunt.

Wilt u een kopje koffie komen drinken met John Jacobs? We zien u graag op maandagmiddag 20 januari 2014 om 14.00u in het café van de Mallemolen, Kloosterstraat 11 te Groesbeek. De toegang en het kopje koffie zijn gratis. Het koffieuurtje is om 15.00u afgelopen.

Koffie mèt… is een initiatief van steunpunt mantelzorg Groesbeek en wordt maandelijks georganiseerd met steeds wisselende gasten.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 7 januari, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 3 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Piet.

Interessant op de site van Jacobs is “info uitvaarten”,
rouwbrieven en bidprentjes van onlangs overledenen.

Neem aan dat er bij de koffie een plakje cake zit?

horst

Door een flink aantal sterfgevallen in mijn familie heb ik vaak met John (en ook met zijn ‘voornaam-genoot Winckers) de uitvaarten mogen regelen. Wat een aandacht, wat een gedoseerd medeleven en wat een grandioze nazorg levert John Jacobs. Het is echt de moeite waard zijn verhalen eens te horen, ik ga er zeker naar toe en raad het iedereen ook aan.

wpDiscuz