Burgemeester Keereweer in “Dorpsplein”

In het kader van bepaalde items was hij al eerder te gast in de Tafel van Twee, echter nu – zondag 19 januari – is hij de centrale gast in het Dorpsplein. Presentator John Peters praat met burgemeester Keereweer of zijn huidige functie in Groesbeek (bijna twee jaar).

Dit jaar staat er ook heel wat op de politieke en bestuurlijk stapel. En na 1 januari 2015 zal er toch een nieuwe burgemeester gekozen worden voor een nieuwe gemeente. Hoe is het hem tot nu toe bevallen en hoe kijkt hij tegen dit jaar (2014) aan? Maar het gesprek gaat natuurlijk ook over hemzelf, zijn bezigheden, activiteiten en over Groesbeek. En kent hij het dorp na die twee jaar?

Het programma is te beluisteren van 13.00 uur tot 14.00 uur ( herhaling dezelfde dag van 18.00 uur tot 19.00 uur).

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 12 januari, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 3 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
de nachtboswachter.

NOU ik vindt de HEER KEEREWEER wel tof hij is eerlijk en op recht.en ik heb ook wel eens anders gedacht over zijn mening omtrend de groesbeekse politiek en wat er ook gaande is een huldenging of een ander gebeuren het komt maar zeer weinig voor dat hij de loco burgenmeester nodig heeft.zal zeker luisteren 19 januarie en hoor graag zijn mening.

Hennie.

Ik ben benieuwd.

de nachtboswachter.

JA we maken weer een goede start in 2014 vandaag in de GELDERLANDER GROESBEEK SCHIKT MET KRAKERS schikking van GROESBEEK met boskrakers is geen schuldbekentenis maar een financieel afweging GOED BEZIG GVP OVER DE BALK 17.000 EURO krijgt sociaal GROESBEEK weer gelijk over de BALK vraag me af of JOHN PETERS hier ook nog vragen over stelt in zijn programma.

wpDiscuz