Salaris bestuurder Oosterpoort niet boven norm

Het salaris van Oosterpoort-bestuurder Eugene Janssen ligt niet boven de wettelijke norm. Dit zegt Lia Roefs, voorzitter remuneratiecommissie Raad van Toezicht, in antwoord op een artikel in de regionale media.

In een artikel over topsalarissen in de corporatiesector wordt gesteld dat Janssen zo`n € 176.000,- per jaar verdiend en dit is boven de wettelijke norm. “Dit bedrag bestaat naast salaris ook uit onkostenvergoeding en het werkgeversdeel voor pensioen”, legt Roefs uit.

In 2012 had Janssen een salaris van € 134.000,- en daarmee zat hij onder de wettelijke norm (Balkenende-norm) en een fractie boven de norm die vanuit de sector gold. Het salaris is in 2013 bevroren. “Wij vinden evengoed dat het salaris van bestuurder redelijk en conform de norm moet zijn”.

Voor 2014 wordt door de Groesbeekse woningcorporatie een bedrag vastgesteld die wederom binnen de wettelijke norm valt.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 15 januari, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 39 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
stekkenberger

Belachelijk zo’n salaris,halveren die handel dan verdiend hij nog genoeg.

www.hanspeters.eu

Ja en wij geven ze nog 382.000 euro cadeau als extra stimulans voor de bouw van 12 appartementen in het centrum. Ik had een wijzigingsvoorstel ingediend om dit renteloos te lenen, maar helaas de raad stemde in met 16 tegen 1 voor dit douceurtje.

Vraagje

Is dit met een 40 uurs werkweek????

de nachtboswachter.

SCHANDALIG de 382.ooo euro cadeau word maar eens wakker en weet wat je stemt sociaal Groesbeek hoe duur worden de appartementen en zijn ook betaalbaar voor de gewone burgen.

zuster
Ik snap niet dat ze zich niet schamen. Zo’n salaris belachelijk. En dan ook nog onkostenvergoeding????? Volgens mij mag je met zo’n salaris dat echt wel zelf betalen. Waar voor heeft hij dan dit hoge salaris?. Om achter de tafel de hele dag te praten en de keet te besturen? Nou dan zijn er echt wel mensen die veel harder werken met nog minder dan de helft van dit schandalige salaris en die waarschijnlijk de 67 niet kunnen halen omdat ze dan allang versleten thuis zitten met n bijna geen zorg meer om ze te helpen. War moet het naar… Lees meer »
Realist

Lekker foefje van Oosterpoort, het salaris kunstmatig verlagen op vervolgens weer ophogen met een onkostenvergoeding. Jammer voor Oosterpoort dat Gekke Henkie hier niet intrapt.

bijna alle werknemers van oosterpoort moeten er volgend jaar uit om kosten te besparen. moet je nagaan schamen moeten ze zich daar.

flipje
Zoooo jammer dat deze figuren, een mega bedrag krijgen (verdienen doen ze het niet)!!!. Of de raad van bestuur is niet capabel om deze functie uit te voeren door te kijken of deze meneer het wel verdient!, of men wordt door de heer Janssen systematisch onder druk gezet en durft men geen tegengas te geven! Het kan toch niet zijn dat één persoon binnen een woningbouwcoöperatie dusdanige bedragen neemt, waaruit kan ik opmaken dat hij de man is die dit bedrijf op een gezonde manier kan leiden? ik wed dat dit bedrijf binnen afzienbare tijd niet meer bestaat en wordt… Lees meer »
groesbeekse

puh voor dit bedrag moet ik 10 jaar voor werken 🙁

johan

schandalig deze mensen storen zich ook nog niets eens aan de mensen die eruit moeten. Dat noemen ze een plaat voor de kop hebben.

student

Heeft ook een verantwoordelijkheid baan haren jullie ook maar door moeten leren

student

Hadden

student

Als jullie die baan hadden dacht je er ook anders oven

Realist

@Student, en die verantwoordelijkheid heeft hij zo goed genomen dat veel ‘normaal’ personeel eruit moet. Daarbij geloof ik niet dat jij student bent, of je volgt een opleiding waar verkeerd schrijven tot doel verheven is.

de nachtboswachter.

REALIST als hij of zij student is ben ik ADVOCAAT daar bij de gewone man is weer de dupe bij Oosterpoort.

flipje

Volgens mij snapt STUDENT niet hoe echt leven ECHT!! hoort te zijn! Ook deze STUDENT snapt niet dat dit belachelijke bedragen zijn! OOK AL ZIJN ZE ZOGENAAMD MARKTCOMFORT! dan klopt die hele markt niet!!!!

Hebben we t nog niet over het salarishuis van de directeur.
Oja, neem aan dat Hans Peters ook weet hoe het met de grond op zuid is gegaan…
Ook een cadeautje?

Schandalig dat de gewone jongens de biezen moeten pakken.
Zo’n hoog salaris om dit te bedenken.
Dat hij zich in groesbeek nog durft te laten zien.

student

Als jullie ook directeur waren zeg je ook niet geef maar de helft en dat het personeel er uit moet is erg genoeg nou huren ze iemand in als er iets stuk is kost niet zo veel allemaal te danken aan de euro

Punt komma*#@%& !!!!!”
Student?

wpDiscuz