Winnaars kaarten Schlagerfestival & Vrienden van Gruusbek Live

Sporthal Heuvelland is in het tweede weekend van februari 2014 wederom het decor van het Groesbeekse “Schlagerfestival” en “De Vrienden van Gruusbek LIVE”. DeGroesbeek.nl mocht voor beide evenementen 4 kaarten weggeven!

Schlagerfestival_Vrienden_Gruusbek_Live_2014_DGB

Vrienden van Gruusbek Live! 2014

Evenals vorig jaar wordt ook dit jaar op de vrijdag vòòr het Schlagerfestival het evenement “De Vrienden van Gruusbek LIVE” georganiseerd. Het is de tweede editie. De opzet van de avond is dat bands met Groesbeekse artiesten samen mèt elkaar en vàn elkaar gaan spelen. Zo kan er gekozen worden om zangers te wisselen of om juist samen te zingen, maar ook instrumenten worden samengevoegd tussen de verschillende bands. Wat ook leuk is dat bands die normaal als genre “feestmuziek” spelen nu opeens rock gaan spelen en vice versa. De volgende bands gaan samen deze avond maken: New Leaf, Fienut, Regroove en LEFF. Verder zullen er gastoptredens zijn van onder andere CHAIN.

Datum: vrijdag 7 februari 2014
Aantal kaarten te verloten: 4 (4x 1 kaart)
Kosten in de voorverkoop / kassa: € 7,50 en aan de kassa € 12,50


Schlagerfestival 2014

Het 27e “Schlagersfestival” komt er weer aan! De carnavalsgroepen zullen voor zo`n 2000 man hun schlager ten gehore brengen. De Top 5 krijgt een uitnodiging om hun schlager te presenteren op het “Regionale Schlager Kampioenschappen Zuid-Oost Nederland”. Dit wordt gehouden op zondag 23 februari 2014 in Café-zaal de Linde te Groesbeek. Tevens mag de winnaar van de publieksprijs ook deelnemen aan deze kampioenschappen!

Datum: zaterdag 8 februari 2014
Aantal kaarten te verloten: 4 (4x 1 kaart)
Kosten in de voorverkoop / kassa: € 10,- en aan de kassa € 15,-


Winnaars

De uitslag is bekend en hieronder volgen de acht winnaars (4 per evenement, 1 kaartje per persoon). Zij hebben allen een kaartje voor één van de evenementen gewonnen en zijn middels een mail op de hoogte gebracht. Gefeliciteerd!

• De heer R. Derks (Vrienden van Gruusbek Live 2014)
• De heer M. de Haan (Schlagerfestival 2014)
• Mevrouw K. Loeffen (Vrienden van Gruusbek Live 2014)
• Mevrouw L. Kuijltjes (Vrienden van Gruusbek Live 2014)
• De heer T. Willems (Schlagerfestival 2014)
• De heer F. Janssen (Schlagerfestival 2014)
• Mevrouw L. Eikholt (Vrienden van Gruusbek Live 2014)
• De heer H. Derks (Schlagerfestival 2014)

Vraag: Wie won het 26e Schlagerfestival (2013)? Antwoord: Och Aarm Snuutje – t Waoter van ‘t Gruuske.

Kaartjes Vrienden van Gruusbek Live

Geen kaarten voor “Vrienden van Gruusbek Live” gewonnen? Geen probleem! Onze collega’s van Gruusbek.nl verloten nog twee kaarten voor dit feest. Klik op de link om naar die website te gaan voor meer info.

Voorverkoop van start!

Voor zowel het Schlagerfestival als Vrienden van Gruusbek Live is de voorverkoop inmiddels gestart. Kaarten zijn te koop bij Sporthal Heuvelland, Bruna Groesbeek en Supercoop Groesbeek.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nlTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 22 januari, 2014 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Winnaars kaarten Schlagerfestival & Vrienden van Gruusbek Live

Reageren is niet toegestaan.