[GR2014] Verheijen lijsttrekker CDA MUG

De 52-jarige Rob Verheijen is woensdagavond tijdens de Algemene Leden Vergadering van CDA Millingen aan de Rijn, Ubbergen en Groesbeek (CDA MUG) aangewezen als de lijsttrekker van de fusiepartij.

De Berg en Daller is al bijna acht jaar actief binnen het CDA in Groesbeek en zegt zich vereerd te voelen dat hij lijsttrekker mag zijn. “We werken aan een duidelijk, toegankelijk maar ook realistisch verkiezingsprogramma. Ik heb de ambitie om vanaf 1 januari 2015 de fractie te gaan leiden en ik heb er echt zin in”, aldus Verheijen op de CDA-website.

CDA MUG is de eerste partij die de lijsttrekker voor de nieuwe gemeenteraadsverkiezingen bekend maakt. Door de fusie van de gemeenten Millingen aan de Rijn, Ubbergen en Groesbeek fuseren de drie CDA-afdelingen ook tot één partij. Dit is in de zomer van 2013 al besloten.

De verkiezingen worden op 19 november 2014 gehouden en in de nieuwe gemeenteraad zijn er 23 zetels te verdelen. Op dit moment tellen de drie gemeenteraden samen 41 raadsleden: 17 in Groesbeek, 13 in Ubbergen en 11 in Millingen aan de Rijn.

Het CDA is met 4 zetels de grootste partij in Groesbeek, maar is na de verkiezingen in 2010 geen coalitiepartij geworden.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl, Website CDA MUG

Gerelateerde berichtenTags:, , , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 24 januari, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 8 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
de nachtboswachter.

DENK dat hij de geschikte persoon is voor het CDA heb ooit een klein conflict met hem gehad toen zat hij bij de RIJKPOLITIE en dat is al heel lang geleden maar hij heeft het goed op gelost.

ene Bruukse

Of hij een geschikt persoon is weet ik niet maar dat de nachtboswachter heel lang geleden een conflict met hem heeft gehad en dat dat goed is opgelost,dan moet ik maar eens goed nadenken of ik op de CDA stem nee dan gaat mijn stem toch maar naar sociaal groesbeek.Ja nachtboswachtertje dat had je niet gedacht.Groetjes ene Bruukse

De bonte dinsdagavond trein.

Ik zag boven het bericht tussen haakjes, GR2014,ik dacht nu is Rob lijsttrekker van een nieuwe partij,GR,(Groesbeek)2014.
Maar ik wens deze gewichtige persoon veel succes.

Realist

Dat is de CDA man die een zeer vurig voorstander is van de gemeentenaam Berg en Dal. Dat U het maar weet.

Marcel Poelen

Van harte Rob,

jouw jarenlange ervaring in de Gemeenteraad, inhoudelijke kennis van onderwerpen & procedures en beheerste omgangsvormen sieren je.
Nu geen flauwe opmerkingen over partij politiek.

de nachtboswachter.

NOU Marcel ik vindt wel dat de wat jongeren nu ook de kans krijgen binnen de politiek en hoop dat dit het begin is van een nieuwe politieke wending.de maatschappij is ook aan het vernieuwen en ons dorp Groesbeek wordt ook hard getimmerd aan een nieuw centrum.

Kruimeltje

Nou boswachter, wat let je, sluit je aan bij een partij en doe zelf actief mee.

de nachtboswachter.
NOU kruimeltje ik kan eigenlijk niet zeggen bij welke partij want ze draaien met de wind mee en als het op stemmen aan komt hebben ze weer de mooiste voorstellen en dan doen ze net als of het dit jaar gaat gebeuren je moet gewoon een partij hebben die er voor staat maar ze proberen allemaal hun voordeel te halen als ze maar op hun gat kunnen blijven zitten en elke maand hun salaris klopt en de ene snoept van de ander en krijgt er zijn voordeel mee en de ander krijgt niks van de grond en als hij dan… Lees meer »
wpDiscuz