[Foto’s] Werkzaamheden plan “Bellevue”

Bij de eerste blik zou je zeggen dat twee kranen elkaar gevonden hebben in de Dorpsstraat, maar dat beeld is misleidend. Niettemin maakt deze weken menig passant even pas op de plaats om het “kraanvertoon” en de bouwactiviteiten in het centrum in zich op te nemen.


Werkzaamheden in het dorp: Plan Bellevue. Foto en rechten: Piet Spanjers/DeGroesbeek.nl.

Bouwplan Bellevue vordert inmiddels gestaag. Vrijdag wordt er beton gestort in het centrum van Groesbeek. Al die bedrijvigheid oogt als de haven van Rotterdam; grote kranen en pompen zijn de hele dag continu bezig. Na weken van betonvlechten waarbij voor tonnen gewicht aan ijzer is verwerkt, is nu de fundering gelegd voor plan “Bellevue”.

Zoals eerder gemeld, omvat dit plan drie appartementencomplexen te weten Dorpzicht, Marktzicht en Beekzicht plus 4500 m2 winkeloppervlak en een ondergrondse parkeergarage met 200 plekken. Bellevue is daarmee het meest prominente en aanzienbepalende bouwproject in het centrumplan.


Foto’s met dank aan Piet Spanjers!

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl, Gemeente Groesbeek

Gerelateerde berichtenTags:, , , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 24 januari, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 9 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
de nachtboswachter.

ZAL er straks best leuk uitzien maar of het allemaal bezet gaat worden betwijfel ik morgens rondt 6 uur is het wel een mooi gezicht om te zien als al die bouwlampen branden ook op die kranen.

de nachtboswachter.

het zijn zeker geen groesbeekse ijzervlechters terwijl er bedrijven genoeg zijn die dit werk doen in Groesbeek en er zijn ook al bedrijven failliet dus politiek van Groesbeek laat ze niet in de kou staan en gaan nog meer bedrijven failliet zorg eerst dat de eigen in woners hun werk kunnen behouden dat is wel belangrijke anders leg wat bij als we toch bezig zijn met geld weg gooien.ROTONDE KRAKERS OOSTERPOORT CENTRUM en die namen hadt een kind wat op de kleuterschool zit ook kunnen bedenken.

stom

Nachtboswachter deze mensen werken keihard.En het zal zeker straks best mooi woorden.

bellefante

Dat heb je goed boswachter

jeuh

Boswachter hou daar nou eens over op. Elke keer hetzelfde.

de nachtboswachter.

STOM dat weet ik ook wel BELLEFANTE weet het wel zeker jeuh je kunt het niet vaak genoeg zeggen.goeien morgen trouwens.

Willie

Als men nou eens in alle plaatsen van het land waar Groesbeekse bouwvakkers (bijv de dakdekkers) hetzelfde roepen als die mensen van hierboven, hoe zouden wij daar op reageren??? Ben bang dat er dan nog meer Groesbeekse bedrijven failliet zouden gaan, denk je ook niet? Laat die hersencellen toch eens eerst werken voordat je wat schrijft!!!!!!!

Willie

………Groesbeekse bouwvakkers werken………….

bucky

Al moet je tegenwoordig wel een woordje pools spreken om je collegas smakelijk eten te wensen….

wpDiscuz