“Ja Zuster, Nee Zuster” in Cardo

Wie kent ze niet, de liedjes van Annie M.G. Schmidt? Stuk voor stuk zijn het pareltjes uit de Nederlandse kleinkunst. ’t Huistheater maakte er een prachtig parelsnoer van: een theaterprogramma met uitsluitend liedjes van Annie M.G. Schmidt.

De ‘Koningin van Lombardije’ verschijnt op het toneel, hand in hand met d’Ouwe Jacob en Herr Heinzelmann. Dikkertje Dap haalt kattenkwaad uit en met de kat van Ome Willem. De Schipbreukeling zit te smachten op een eiland, maar Vluchten kan uiteraard niet meer… Je zou ze toch allemaal op een mooie Pinksterdag willen zien?

Ja_Zuster_Nee_Zuster_Flyer_SC
Flyer. Klik op het plaatje voor een groter formaat!

’t Huistheater neemt u mee In een rijtuigie met op de bok de artiesten met fleurige attributen en prachtige kostuums. Twee Nederlandse artiesten die het publiek centraal stellen en zorgdragen voor een verrukkelijke avond op de manier die Annie M.G. Schmidt beoogde: persoonlijk en toegankelijk, toegesneden op het publiek, recht voor z’n raap maar steeds om te glimlachen!

Info

Datum: Dinsdag 4 februari 2014
Soort voorstelling: Zitvoorstelling
Zaal open: 19.30 uur
Aanvang: 20:00 uur
Eindtijd: naar verwachting circa 22.00 uur
Prijs: € 12,50

Meer info & online kaartverkoop op: www.cardotheater.nl.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: Stichting Cardo

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 27 januari, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
de nachtboswachter.

LEUK voor KIDS samen met de familie.

wpDiscuz