Centrumplan Groesbeek: Live meekijken!

Wilt u eens even kijken hoe de bouw van het nieuwe centrum vordert zonder dat u daarvoor de deur uitgaat? Dat kan via www.groesbeekcentrum.nl!

Plan_Bellevue_Groesbeek_DGB
Het centrum van Groesbeek ondergaat een metamorfose. Afbeelding: Brochure Plan Bellevue.

U kunt zelf de camera bedienen door middel van een aantal vooraf vastgestelde posities. De webcam is op een afstand geplaatst zodat u wel de bouwactiviteiten kunt zien, maar verder zijn er geen personen of auto’s duidelijk herkenbaar in beeld. Daarnaast worden er geen beelden via de webcam opgenomen.

Blog en meer

Naast de webcam heeft de website een andere indeling gekregen. Op de homepage kunt u de nieuwste ontwikkelingen lezen over het centrum van Groesbeek. Aan de linkerkant van het menu vindt u snel en gemakkelijk alle onderwerpen over het centrumplan. De site is tevens aangevuld met een rechtermenu waar u nieuws en blogs kunt lezen. Projectwethouder Sjaak Thijssen heeft het eerste blog geschreven. Beide links zijn vanuit de andere pagina’s direct te benaderen en worden met regelmaat aangevuld.

_DSC0039
Werkzaamheden plan Bellevue. Foto en rechten: Piet Spanjers/DeGroesbeek.nl.

Compleet overzicht deelprojecten

De site is zo compleet mogelijk aangevuld met informatie en beeldmateriaal over het centrumplan. Met dank aan de samenwerkende partijen ZZG Zorggroep Nederland, Vestia Noord-Nederland, Adriaan van Erk en Oosterpoort. U kunt nu dus informatie vinden van alle projecten in het kader van het centrumplan. Of ze nu gerealiseerd zijn, in uitvoering zijn of in de planning. Bij ‘Centrum in Beeld’ kunt u per deellocatie een kijkje nemen in de fotogalerij. Hoe was de situatie voor en tijdens de verbouwing en hoe ziet het er nu uit? Leuk om weer herinneringen op te halen.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl, Gemeente Groesbeek

Gerelateerde berichtenTags:, , , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 5 februari, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 10 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
stekkenberger

Ziet er prachtig uit.

groesbeekse

Woord wel mooi.

de nachtboswachter

Prachtig mooi.

De groene vinger

Dorps karakter hoor Giesbers het nog zeggen,wat een misser !

www.hanspeters.eu

Dat ik het nou net mooi vind, echt niet dus. Ik oordeel pas echt als ik zie hoe kolossaal, of hoe hoog dat het geworden is. Indien ik zo kijk naar Terry zijn pand, lijkt het verrekte hoog te worden. Welkom in het betonnen hart van Groesbeek.

de nachtboswachter

NOU voor Groesbeeks begrip is het eigenlijk nooit goed maar ik denk dat we straks toch een mooi centrum hebben als het verkeer binnen het centrum ook minder is als ook de rondweg klaar zal zijn en er meer groen en bankjes zijn ja de hoogte daar ben ik ook niet echt een voorstander van daar heeft hans wel gelijk in. Maar als het straks helemaal klaar is zien we het wel.

Toontje

Als ik naar de trottoir-blokkerende reclameborden van Terry kijk kan ik alleen maar concluderen dat die sowieso geen maatgevoel heeft… Zoveel terrasruimte en dan nog de openbare weg volplempen met z’n reclame-uitingen. Moet je eens zien hoe rolstoelers en andere gewielde passanten daar moeten manoeuvreren.

de nachtboswachter

Toontje dat valt wel mee Terry zet ze wel goed maar er zijn lieden die er soms niet af kunnen blijven en ze dan niet goed terug zetten en als we allemaal eens wat socialen waren hadden we een betere wereld.

Grusbekse

Ik zag het van de week ook , daarmee ben ik het wel eens met Toontje .
Een mooi groot terras , en dan nog die reclame borden op het trottoir ,
sorry dat vind ik ook niet kunnen en daar moet ook tegen opgetreden worden
naar mijn mening .
Het trottoir is daar het smalst van het gehele centrum .

www.hanspeters.eu

Het is mij in ieder geval niet meteen opgevallen, maar jullie hebben gelijk. Waar het mij in mijn reactie om ging, is de hoogte van de gebouwen, met het pand van Terry op de achtergrond, als referentiehoogte

wpDiscuz