Kleine Viezerik in Cardo Groesbeek

Wist je dat het mogelijk is om muziek te voelen, proeven, ruiken en zien? Het zintuigprikkelende muziekevenement Senself Groesbeek, met onder andere rapper “Kleine Viezerik”, laat zien dat dit écht kan. Het evenement vindt plaats op donderdag 20 februari van 19.00 uur tot 22.30 uur in het Cardo theater in Groesbeek.

Kleine Viezerik

Rapper Kleine Viezerik is onder andere bekend van het televisieprogramma ‘Ali B op volle toeren’, waarin hij met Ali B een eigen versie van de hit van Willeke Alberti ‘telkens weer’ maakte. Hij haalt de inspiratie voor zijn teksten uit het dagelijks leven, dingen die hem overkomen en die hem prikkelen. Laat Kleine Viezerik jouw zintuigen prikkelen bij Senself Groesbeek met behulp van gevoel, geluid, smaak, geur en beeld.

Senself_Groesbeek_2014_poster_DGB

SENSelf

De muziek van verschillende DJ’s wordt bij Senself Groesbeek beleefd met alle zintuigen. Een trillende dansvloer zorgt er voor dat muziek wordt gevoeld en de AromaJockey verspreidt geuren waardoor je de emotie van de muziek ruikt. De smaaksensaties van de FoodJockey laten je de muziek proeven terwijl de VideoJockey de muziek vertaalt in beelden. Naast het zintuigprikkelende feest, worden er nep tatoeages gezet, zijn er kappers aanwezig en kun je jouw nagels laten pimpen in de nagelstudio. Om het feest compleet te maken nemen ook DJ Roel Regelink RRREMIX en DJ Firestarter van Cardo Artiestenbureau plaats achter de draaitafels.

Over SENSelf Groesbeek

Senself Groesbeek is een zintuigprikkelend muziek evenement voor mensen met en zonder een beperking. Senself Groesbeek is het eindproduct van een zintuigprikkelende workshopmiddag waarbij basisschool- en middelbare scholieren uit het reguliere en speciaal onderwijs samenkomen. Senself Groesbeek is een initiatief van Stichting Skyway en wordt georganiseerd in samenwerking met Cardo theater.

Voor meer informatie ga naar www.senself.nl of www.stichtingcardo.nl.

Info evenement

Event: Senself Groesbeek
Datum: Donderdag 20 februari
Locatie: Cardo theater, Nijmeegsebaan 9, Groesbeek
Tijd: 19.00 uur tot 22.30 uur
Prijs: €7,50
Tickets: www.stichtingcardo.nl / deurverkoop (LET OP: pinbetaling niet mogelijk!)

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 10 februari, 2014 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Kleine Viezerik in Cardo Groesbeek

Reageren is niet toegestaan.