Mechteld ten Doesschate in “Dorpsplein”

De programma’s De Tafel van Twee en het Dorpsplein zullen juist dit kalenderjaar regelmatig aandacht besteden aan de politiek, vooral gericht op Groesbeek. Zondag 16 februari is Mechteld ten Doesschate te gast.

Presentator John Peters zal in een (pittig?) gesprek met haar praten over de plaatselijke politiek, de onderlinge verhoudingen, het belang van de burger, de relatie met burgemeester en wethouders, de bespreking over actuele items. Zeer zeker ook over de fusiegevolgen voor de burger van Groesbeek en waar haar VVD in november voor gaat staan. Ook een gesprek over de gemeenteraadsverkiezingen van maart en die van november in het bijzonder.

Wat zal de VVD voor Groesbeek (gemeente Berg en Dal?) gaan betekenen. Luistert u naar het Dorpsplein zondag 16 februari van 13.00 uur tot 14.00 uur (herhaling dezelfde dag van 18.00 uur tot 19.00 uur).

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 13 februari, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 6 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
de nachtboswachter

NOU John een pittig gesprek geloof niet dat ze daar wakker van ligt ze heeft haar spiekbriefje al klaar stel ze maar eens de vraag hoe zij denkt over het parkeer beleid en of ze zelf ook de regels in acht neemt. En vraag gelijk hoe ze denkt over de GVP EN PVDA EN CDA en de centrum plannen en laten we het Groesbeeks houden.

Ikke

En John, vraag Mechteld ook eens hoe we van die totaal onzinnige reacties van de nachtboswachter af kunnen komen.

medelezer.

De reacties komen niet van de nachtboswachter zelf maar van iemand die graag reageert maar niet onder de eigen naam. Kan zomaar een plaatselijke politicus zijn. De “nachtboswachter” is gecharmeerd van iemand.

henk

wijnfeesten of carnaval
Groesbeek of Berg en Dal
Treffers of Achilles
Rood of Zwart
Nachtboswachter of kruimeltje
Keereweer of Prick.
Samson of Drum

En John de rest van de vragen mag je zelf verzinnen.

Kruimeltje

Hans of Rob
Stekkenberg of Bruuk
Poep of stront
Zwartwerken of uitkering
…. Of ….

@henk, ik kies voor nachtboswachter

de nachtboswachter

KRUIMELTJE dank je wel.

wpDiscuz