Wim Benders Grutste Germaan 2014

Wim Benders is uitgeroepen tot “Grutste Germaan 2014”. De 67-jarige Beuningenaar is al bijna 25 jaar lid van Germania en is niet meer weg te denken bij de club van de Stekkenberg.

In 1989 begon Benders als trainer van zondag 1 aan één van de meest succesvolle periodes in de geschiedenis van Germania. Na deze periode beloofde hij aan de toenmalige voorzitter dat, zodra hij zou stoppen met het trainerschap, zou terugkeren bij Germania. Deze belofte heeft hij gehouden en zo kwam Benders in 2003 weer terug bij de club van ‘Noord’. Hij werd technisch coördinator en heeft hij samen met voormalig voorzitter, Willie Verbeet , het technisch beleid van de club bepaald. Sinds 2003 komt de Beuningenaar circa 3 a 4 maal per week richting Groesbeek en hebben er velen gesprekken en telefoontjes plaats gevonden. Geheel belangenloos.

Ook heeft Benders enige jaren, als hoofd voetbalzaken, in het bestuur plaatsgenomen en in 2010 heeft hij daarbij de basis gelegd voor het huidige zaterdag 1 elftal welke uitkomt in de 4e klasse. Verder was hij betrokken bij de opzet van “GO4ALL” de voetbalschool van Germania, waar hij gelijk na het eerste jaar (2012) werd uitgeroepen tot “vrijwilliger van het jaar”.

Natuurlijk mag de partner van Wim in deze, niet onbesproken blijven. Want ook José heeft een lange staat van dienst als het gaat om vrijwilligerswerk bij Germania en is altijd wel ergens in de buurt te vinden als Wim in Groesbeek moet zijn. Het is dan ook erg fijn om te weten dat de hele familie Benders, voltallig op Noord is te vinden. Wim is overigens nu al weer druk met het komende seizoen en probeert Germania zo snel mogelijk naar de hoofdklasse te loodsen.

Al met al, een vrijwilliger waar Germania erg trots op kan en waarvan wij nog jaren mogen en zullen genieten. John de Kit, de Grutste Germaan van 2013 kan zijn titel dus zonder enige twijfel overdragen aan de ‘Grutste” van 2014, WIM BENDERS.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 16 februari, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 3 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
klukkluk

wim van harte

treffers2

leuk voor wim en germania ga zo door proficiat.

de nachtboswachter

PROFICIAT Wim.

wpDiscuz