[Upd] Café Zaal Restaurant “de Bredeweg” opent deuren

Tijdens carnaval is Café Zaal Restaurant de Bredeweg (voorheen De Corner en De 4 Rossen) geopend. Na weken hard werken kunnen de deuren aan de Bredeweg 30 eindelijk geopend worden. De uitbaters zijn Richard en Vera van Baardewijk.

Ouderwets gezellig carnaval vieren in de Breedeweg op zondag, maandag en dinsdag. Er is alle dagen muziek van de “DJ Mark Gewoon Gezellige Carnavals tour”. Diverse schlagergroepjes en lokale artiesten waaronder Theo van Blitz, Leo Wijnhoven, Alt van Huus, ‘t Zeivertropke en Un Moi Stel zullen voor een ouderwets gezellige carnaval zorgen. Mocht je als schlagergroepje in de buurt zijn, kom gezellig even langs om je schlager ten gehore te brengen!

Vanaf 2 mei zal ook het restaurant-gedeelte openen. Het wordt omschreven als “heerlijk eten in de Breedeweg en op een Duitse wijze bereid”. Info hierover zal spoedig volgen. Het nieuwe café heeft inmiddels ook Facebook.

Update 18-02-2014, 14:00 uur
De uitbaters laten ons weten dat “De Bredeweg” op de volgende dagen is geopend:

Zaterdag 1 maart vanaf 15:00 uur;
Zondag 2 maart vanaf 14:00 uur;
Maandag 3 maart vanaf 14:00 uur;
Dinsdag 4 maart vanaf 10:00 (optocht Breedeweg).

Alle dagen wordt er voor een gratis hapje gezorgd! Het Facebook-account (zie link hierboven) werkt inmiddels weer!

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nlTags:, , , , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 17 februari, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 39 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering

Helaas is dit in Nederland allemaal mogelijk. Failliet verklaard, vele mensen achter latend met een onbetaalde factuur en dan enkele jaren later gewoonweg weer een bedrijf beginnen. ……..grrrrr….. Vraag me af hoe deze ‘ondernemer’ zou reageren als er mensen binnen komen en na enige tijd zijn zaak verlaten zonder te betalen.

geld

Je heb toch alles gebeurd.

Snap "m nie

Verklaar je antwoord eens Jan. Heb je t over de vorige of?

de nachtboswachter

Richard en Vera succes met café Zaal de Bredeweg naar langere tijd eindelijk weer een belangrijken zaak open op de bredeweg dus ook leuk voor de carnavalisten van de bredeweg en van af mei lekker eten op zijn Duits hoeven de mensen ook niet extra de grens over.WENS jullie veel succes met jullie ondernemen als zakenman en vrouw in de toekomst

klaas

klop helemaal jan dat is nederland

Nee, over de nieuwe uitbater.

Richard van Baardewijk
Beste Jan, Normaal gesproken zou ik nog eens niet hierop moeten reageren. Maar omdat je hier een heleboel schrijft wat op onjuisten baseert is wil ik het wel toelichten. Als eerste ben ik niet failliet gegaan maar ben ik uit eigen beweging gestopt met mijn toemalige voegersberijf. En het belangrijkste de mensen wie toen hard voor mij gewerkt hebben kan ik recht in de ogen kijken.En over die facturen dan weet je meer dan ik zelf. Als je wilt dan nodig ik je een keer uit laat ik mijn gehele boekhouding zien van mijn vorige bedrijf. Jammer dat het op… Lees meer »
piet

zet um op

ex werknemer

Goed zo Richard gun het je van harte jij durft in deze tijden iets te ondernemen kan de rest niet zeggen en we kunnen mekaar nog steeds in de ogen kijken en wij als personeel wat toen bij jou heeft gewerkt hebben al het geld gebeurd zet hem op knap groetjes

www.hanspeters.eu

Ik ben een tijdje geleden door Richard benadert om het bedrijfsplan in te zien en daar staat inderdaad in, dat hij het voegersbedrijf uit eigen beweging is gestopt. Ik vind het een hele uitdaging voor Richard en Vera en wens ze beide succes

een goede bekende

Netjes ex werknemer om zo te reageren .dus jan helaas jou beboelingen hiermee mislukt

ex werknemer

Dankje een goede bekende eerlijkheid duurt het langst wij als personeel zijn niks tekort gekommen en het is onder hand 13 jaar geleden een keer moet je het ook afsluiten

Duits eten vind ik altijd lekkerder, dus ik ga daar een keer eten. Ik eet best vaak in Duitsland, is nog betaalbaar ook.

ver weg

Hoi Richard en Vera.
Heel veel succes samen met jullie uitdaging.
Als we in Nederland zijn kom ik binnen wippen. Al weer veel te lang geleden dat ik jou en Tonnie heb gezien.

Nog een paar dagen er flink tegenaan en dan de grand opening.
We are follow you on facebook

Prettige carnaval.

de nachtboswachter

JA E hij gaat het ook betaalbaar aanbieden want echt goedkoop is het nergens in groesbeek en ik zal blij zijn als het zo ver is krijgen we echter Duitser schnitzels en anderen gerechten uit Duitsland eindelijk iemand die het door heeft. SUCCES Richard en Vera en de kleine.

miran

Duits eten is lang nie zu lekker ons land het beterekwaliteit eten maar is ook duurder , bij groesbekse als het mar veul en goedkoop is of het lekker is doet er nie toe

miran

Als het mar goedkoop is daar hebben we het weer smaak niet te twisten

miran

Maar ga beslist een keer proberen succes richard, vera

Henk

Dan is Miran oftewel verwent, of ze het te veul geld, in Duitsland is het eten lekker……………

@ miran en is het da niet goedkoop ik ga altijd da eten .

Ik vind het duits eten lekker!!!

wpDiscuz