12 uur durende Senself-editie voor jong en oud

Donderdag 20 februari vindt de Senself Culturele Belevingsdag plaats in het Cardo Theater in Groesbeek. Naast het zintuigprikkelende evenement met rapper Kleine Viezerik, worden deze dag verschillende workshops georganiseerd voor basis- en middelbaar onderwijs.

Leerlingen van basisschool Breedeweg en het Carolus speciaal basisonderwijs trappen de dag af. Gezamenlijk volgen zij zintuigprikkelende workshops waarbij een AromaJockey hen de link tussen muziek en geuren laat beleven. Een FoodJockey gaat met aan de slag om muziek om te zetten in een bijzondere smaaksensaties en bij de VideoJockey gaan zij zelf aan de slag als filmanimator. Alle zintuigprikkelende facetten komen aan het eind van de ochtend samen in een zintuigprikkelend muziekfeest voor de scholieren. De geuren, smaken en beelden die zijn gecreëerd bij de workshops worden nu ingezet om het muziekfeest met trillende dansvloer compleet te maken.

’s Middags worden de workshops aangeboden aan leerlingen van Werkenrode school en NSG Groenewoud. De creaties van deze leerlingen worden vanaf 19.00 uur ingezet tijdens het grote zintuigprikkelende eindfeest van de dag. Het avondevenement, met o.a. rapper Kleine Viezerik, is toegankelijk voor iedereen.

Senself is een initiatief van stichting Skyway. Voor deze editie is Senself een samenwerking met stichting Cardo aangegaan. Senself staat voor de talentontwikkeling en exposure van mensen met en zonder beperking.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 19 februari, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
de nachtboswachter

LEUK voor deze kids en ook wel leerzaam en goed voor hun ontwikkeling.

wpDiscuz