Afscheid Jan van Gestel op DVD

De afscheidsviering van Jan van Gestel staat op DVD.


DVD afscheidsviering Jan van Gestel.

Bij de viering op 2 februari was het team van Omroep Groesbeek TV aanwezig die een registratie heeft gemaakt. De registratie van de viering was één dag later op Omroep Groesbeek te zien en nu staat er een samenvatting op DVD.

Afscheid Jan van Gestel

Veel mensen waren op de afscheidsviering afgekomen, de kerk zat dan ook bomvol. Burgemeester Harry Keereweer reikte de Gouden Erepenning van de gemeente Groesbeek uit aan Van Gestel, als dank en waardering voor zijn dienstbaarheid. Van Gestel, die in het heuveldorp veel respect geniet, was sinds 1966 al betrokken bij de parochie. Eerst als kapelaan en later als pastoor.

Van Gestel blijft via het pastorale team vanaf 1 januari beschikbaar voor de parochie met als uitgangspunt dat het ‘goed’ moet zijn voor de parochie en voor hemzelf. Hij wil zichzelf niet opdringen.

DVD bestellen

De kosten bedragen € 12,50 per DVD. Wanneer u de DVD laat verzenden kost de DVD € 15,00. Er zijn verschillende manieren om de DVD te bestellen:

• U kunt per email aangeven wanneer u een exemplaar van de DVD wenst. Vergeet niet in de mail uw naam, adres, postcode en woonplaats te vermelden. Mailen kan naar [email protected];
• Zaterdagavond 22 februari en zondagmorgen 23 februari liggen er na afloop van de vieringen achter in de kerk lijsten waarop u kunt intekenen voor een DVD.

Post

U kunt de DVD ook per post ontvangen. Daarvoor moet u € 15,- overmaken op rekeningnummer NL15RABO0110080041 ten name van de Parochie Groesbeek. In de omschrijving vermeldt u uw naam, adres, postcode en woonplaats.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 20 februari, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 4 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
de nachtboswachter

BEDANKT jan voor eeuwig vast gelegd.

Heel mooi!!

Muts

Ga ik gelijk bestellen!

Mooie beelden over een fantastisch mens.
Bedankt Jan.

Realist

Met alle respect, maar veel gekker moet het toch niet worden. Tikkeltje overdreven lijkt me.

wpDiscuz