Benefietdag Germania tegen geweld

Voetbalvereniging Germania uit Groesbeek slaat de handen ineen tegen geweld. Na de verschrikkelijke gebeurtenis, na afloop van de jaarlijkse carnavalsavond, hebben een aantal vrijwilligers het initiatief genomen om een benefiet dag te organiseren.

De_Fantasticos-DGB
De Fantastico’s treden zaterdagavond op.

Op zaterdag 1 maart om 09:30 uur begint de dag voor de jeugd met een flessenactie in de wijk Stekkenberg. Aansluitend wordt er door de jeugd samen geluncht in het clubhuis op Sportpark Noord. Het middagprogramma voor de jeugd bestaat uit ouder/kind voetbal, Pannatoernooi en een training door enkele spelers van het eerste elftal van Germania. Het jeugdprogramma eindigt om 16.30 uur.

Om 16.30 uur begint de ontvangst voor de Veteranen, Alte Herren, Zaterdag 1 en Zondag 2. Zij voetballen om 17.00 uur. Aansluitend aan deze wedstrijd staat er voor de voetballende mannen een winterse barbecue klaar. De avond begint om 19.00 uur met een DJ en een spetterend optreden van de Fantastico’s!

Ook de Fantasico’s steunen Germania. Entree van deze avond is dan ook volledig gratis. Wij hopen jullie allemaal te zien op zaterdag 1 maart.

Periodetitel

De viering van de 2e periodetitel is naar zondagmiddag, 23 februari, verplaatst. Door de gebeurtenissen omtrent de clubhuisbeheerster is vorige week besloten om dit niet groots te vieren.

Na de wedstrijd van komende zondag tegen Bemmel SC zal DJ Ryan de muzikale klanken voor zijn rekening nemen. U bent allen van harte welkom op sportpark Noord.

“Samen als een blok achter Germania”.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 21 februari, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 12 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Piet

Fantastico.

Prima,hoop dat er genoeg gedronken word om het leed een beetje te verzachten.

supporter

Erg goed initiatief! Maar hoe in godsnaam kunnen ze dit op carnavalszaterdag doen, heel Groesbeek gaat carnaval inluiden overal is wat te doen! En nu benefiet op deze dag…

germaan

steun germania in deze moeilijke tijd we hebben jullie hulp allemaal nodig dank je wel

miep

Als er beter was nagedacht en er meer steun was geweest met het wegbrengen van de opbrengst was dit niet nodig geweest!Kan me niet voorstellen dat de daders ver weg zullen wonen…zullen er wel hun eigen feestje van bouwen(beetje snuif,drank en op is het weer!)

truus

Niet handig op carnavals zaterdag

dn sniekhoas

leuk initatief denk alleen dat de datum een beetje ongelukkig is carnavalszaterdag? succes verder en miep ga jij eens werken

de nachtboswachter

ZOU wel kunnen als alle cafés mee doen en ook voetbal clubs van Groesbeek plaats er collecten bussen het is ook niet niks wat er gebeurt is en elkaar helpen daar is niks mis mee samen sta je sterk goed initiatief.

Pietje Spee

Goed idee.
Misschien nog een kopje soep met KNOLselderij erbij.

van ver af

wat er gebeurt is teurig vooral voor die vrouw .
maar als iedere speler dit jaar wat minder krijgt dan zijn we er ook boswachter het maar hoe je het bekijk

de nachtboswachter

WE zijn op de wereld om elkaar te helpen niet waar neem aan dat spelers zelf wel wat geld bij elkaar leggen.Van ver af.Pietje spee mag het groentesoep zijn.En Germaan zo is het maar net.

miep

@dn sniekhoas: jammer joh,maar ik zit niet thuis op de kosten van anderen.Verdien mijn eigen geld en heb dat van een ander niet nodig…dat kunnen deze rovers vast niet zeggen.Horen bij de groep die nooit geld genoeg hebben en het vooral uitgeven aan spullen die niemand nodig heeft!En nog erger…een dag later dit allemaal alweer uitgegeven hebben.Daar lopen er hier een hoop van rond en komen er nog mee weg ook!

wpDiscuz