Koningsfeest 2014 bij De Wolfsberg uitverkocht

Op zaterdag 26 april 2014 organiseert De Wolfsberg weer een tributeparty. Het feest is inmiddels uitverkocht.

Flyer_Koingsfeest_2014_Wolfsberg-DGB

Een echt Hollands feestje tijdens Koningsdag 2014 met topband “TILT”, Doe Maar-tributeband “Rondje Doe Maar” en de allerbeste Andre Hazes tributeshow. Volledig overdekt van 15:30 uur tot 21:00 uur in de welbekende tuinen van hotel-restaurant De Wolfsberg.

André Hazes-tribute “Lesley Williams”

Doe uw ogen dicht en luister! Lesley Williams is al jaren de meest authentieke André Hazes act van Nederland. De Utrechtenaar verwierf landelijke bekendheid met zijn finaleplaats bij de Soundmixshow en sindsdien wordt hij jaar na jaar uitgeroepen tot beste Hazes imitator. Op 26 april wordt de veelgevraagde artiest bij De Wolfsberg begeleid door live band TILT. Dit belooft een complete André Hazes tributeshow te worden! Geweldig voor een gezellig Hollands sfeertje op Koningsdag 2014.

TILT

Al 30 jaar draait TILT mee in de top van Nederlandse coverbands. De vijf mannen schopten het met hun brede repertoire, uitgekiende lichtshow en perfecte geluid zo ver dat ze bijna met alle grote Nederlandse artiesten hebben gespeeld, van Lee Towers tot Marco Borsato en van Nick en Simon tot Xander de Buisonjé. Nu met zangeres Lotte zijn ze de smaakmaker op ieder feest met hun populaire repetoire uit de gehele top 2000.

Doe Maar-tribute “Rondje Doe Maar”

Doe Maar is één van de meest succesvolle bands uit de Nederlandse popgeschiedenis. In geheel eigen stijl speelt tributeband Rondje Doe Maar alle krakers van Doe Maar. Ongetwijfeld komen hits als ‘Is dit alles’, ‘Smoorverliefd’, ‘Sinds 1 dag of 2’, en ‘De bom’ voorbij. Rondje Doe Maar staat garant voor uitzinnig vermaak! Even weer helemaal terug naar de jaren tachtig. De bandleden van deze fantastische band hebben eerder opgetreden met onder andere Kane en Marco Borsato.

Kaartverkoop

Kaarten zijn nu ONLINE te koop en kosten € 15,- (excl. servicekosten). Kaartverkoop Koningsfeest 2014 Wolfsberg. Vanaf 1 maart zijn de kaarten te koop bij De Wolfsberg, Bruna Groesbeek en The Read Shop in winkelcentrum Malden.

Koningsfeest

Het Koningsfeest van De Wolfsberg is een vervolg op de Koninginnedag-tributeparty die jaarlijks door het restaurant werd georganiseerd. Hoewel Koningsdag eigenlijk op 27 april valt, is de viering dit jaar naar 26 april verplaatst. Dit komt omdat 27 april 2014 een zondag is.

Update 22-04-2013, 12:15 uur
Het feest is UITVERKOCHT.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl, Wolfsberg.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , , , , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 22 april, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 10 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
de nachtboswachter

DAT is mooi ANDRE EN DOE MAAR.

groesbeker

Hou op man, je bent er nog nooit geweest.

miran

Andre niks aan doemaar is leuk

bellefante

Allemaal niks alleen de echte doemaar

groesbeekse

Voor 15 euro komt de echte doemaar niet

bellefante

Ik weet het jammer maar beter als niks

stekkenberger

Blijf dan mooi thuis met de raampjes dicht als je het niks vind.

bellefante

En jij met oorkleppen op stekken erg zitten

groesbeek38

Wie heeft er nog kaarten verkoop?

Angelique

Ik ben op zoek naar 2 kaarten nog. Wie o wie?

wpDiscuz