CV Mar Kè en Ons Tröpke bundelen krachten

Inmiddels is het al een ware traditie geworden; het fameuze B-kantje van CV Mar Kè dat ieder jaar vlak voor de carnaval weer wordt uitgebracht. Ook dit jaar is wederom alle moeite gedaan om een fantastische knaller uit te brengen.

CV_Mar_Ke_en_Ons_Tropke_Bkant-DGB

Reeds tijdens enkele optredens van hun B-kantje werd CV Mar Kè bijgestaan door de jongere formatie Ons Tröpke. Dit groepje maakte in 2013 furore door met hun eerste schlager, Gruusbek is Gek, direct het Regionaal Schlagerfestival (SKZON) op hun naam te schrijven. Zodoende kon er bij Ons Tröpke één jaar lang genoten worden van de alom bekende “beker met de grote neus”.

Door de combinatie van de zéér aantrekkelijke zangers voor de vrouwelijke toeschouwers en de lenige en zéér attractieve danseressen voor de mannelijke toeschouwers, is er dit jaar besloten om een samenwerking in te zetten. Dit om het B-kantje voor iedere carnavalsbezoeker nóg aantrekkelijker te maken!

Helaas is nog niet exact bekend waar en wanneer deze beide groepen hun enerverende en, voor enkele mannelijke en vrouwelijke carnavalsvierders, opwindende optredens gezamenlijk gaan verzorgen.

Hier (klik) valt alvast te genieten van de geluiden van de samenwerking tussen CV Mar Kè en Ons Tröpke.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichten

  • Geen gerelateerde berichten


Tags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 27 februari, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 3 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Henkie c

Dit is echt hot nieuws. Toch niet iets voor de Groesbeek!

1234

Benieuwd of die ook in de tent gedraaid wordt, ben er bang voor.

Kruimeltje

CV Mar Ke is al jaren een van de drijvende krachten van het Groesbeekse carnaval. Zij onderscheiden zich met kwaliteit en humor.

wpDiscuz