[Win] Carnavalsmuziek op carillon, kent u ze?

Vanaf vandaag, dinsdag 25 februari 2014, zal er de hele dag carnavalsmuziek op het carillon van de gemeente Groesbeek te horen zijn. Van de 13 liedjes zijn er 4 Groesbeekse schlagers. Kun jij herkennen welke Groesbeekse schlagers het zijn? Doe dan mee met de prijsvraag van CV En moi iets.

Mail de namen van de vier Groesbeekse schlagers en de uitvoerende carnavalsgroepen naar [email protected] en maak kans op één van deze mooie prijzen.

1e prijs: waardebon van € 15,- van Lunchroom Eigenweijs
2e prijs: waardebon van € 10,- van Bloemisterij ’t Margrietje
3e prijs: waardebon van € 5,- van Kledingzaak De Modehoek

U kunt ook op Facebook CV En Moi Iets liken en daar een bericht achterlaten met de juiste schlagers om mee te dingen naar de prijzen. Uit alle juiste antwoorden worden door middel van loting 3 winnaars bepaald!Tags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 25 februari, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 6 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Banniebeng

Doe maar duur

jan'

5 helen euro’s bij modehoek ? heb je zeker alleen een mouw voor ? 😛

horst

Nou, voor dàt immense prijzengeld ga ik er vast eens een uurtje voor zitten op het marktplein. Daar heb ik wel kouwe voeten voor over. Kan ik meteen een paar warme sokken kopen bij De Modehoek. Hoewel… voor 5 euro?

de nachtboswachter

Maar horst gelukkig doen niet alle zaken mee nou een zakdoek kun je van mijn krijgen mocht je niet in de prijzen vallen en zet hem op want ik zie steeds meer mensen luisteren die je er normaal niet ziet. Maar wens je veel geluk je kunt nooit weten als je gewonnen hebt laat het even weten op de Groesbeek SUCCES. .

Let op: Er gaat wel 30 % kansspel belasting af.

Horst

Maar m’nne goeie God, een beetje ironie begrijpt die bosloper ook al niet,
En een zakdoek van hem??? Ik heb nog liever een snotneus!

wpDiscuz