Burgemeester Bruls bezoekt Helen Dowling Instituut

Vrijdag bracht burgemeester Hubert Bruls (Nijmegen) een bezoek aan het Helen Dowling Instituut(HDI) in Groesbeek.

Burgemeester_Bruls_Nijmegen_HDI-DGB

In dit werkbezoek maakte de burgemeester kennis met de psychologische zorg die het HDI biedt voor mensen met kanker. Belangrijk onderdeel van het werkbezoek was een gesprek met een aantal cliënten. Zij vertelden hoe zij de zorg ervaren hebben en wat het hen gebracht heeft. Eén cliënte stelde: “de zorg van het Helen Dowling Instituut was voor mij echt het ankerpunt in een woelige tijd.” Burgemeester Bruls vond het werkbezoek heel inspirerend en interessant. “Heel goed dat het HDI psychologische zorg biedt aan mensen met kanker en hun naasten”, zei hij.

Het HDI biedt psychologische zorg aan kankerpatiënten en hun naasten. De gespecialiseerde psychologen en psychotherapeuten van het HDI richten zich in de behandeling op emotionele, psychologische en relationele gevolgen van de ziekte. Naast patiëntenzorg verzorgt het HDI scholing van professionals en wetenschappelijk onderzoek.

Voor meer informatie: www.taborhuis.nl of www.hdi.nl

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nlTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 28 februari, 2014 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Burgemeester Bruls bezoekt Helen Dowling Instituut

Reageren is niet toegestaan.