Landelijke compostdag 2014

Tijdens de ‘Landelijke Compostdag’ op zaterdag 22 maart kunnen burgers op veel plaatsen in het land gratis compost afhalen en informatie krijgen over het gescheiden inzamelen van groente-, fruit- en tuinafval (GFT) en het verwerken ervan. Ook de gemeente Groesbeek neemt deel aan deze dag.

Met deze actie wil de gemeente samen met de firma Van Kesteren het belang van het gescheiden inzamelen van GFT nog eens extra onder de aandacht brengen en eigenlijk ook de complimenten overbrengen aan alle inwoners die GFT goed gescheiden aanleveren.

Vertoon legitimatie

Inwoners van de gemeente Groesbeek kunnen op 22 maart van 8.00 tot 15.00 uur op vertoon van hun legitimatie gratis losse compost afhalen bij Van Kesteren aan de Industrieweg (ingang tegenover Kegro). De compost kan alleen met aanhangwagens (geschikt voor achter een personenauto) worden afgehaald die handmatig dienen te worden geladen. Denkt u hierbij ook aan een afdekzeil voor het vervoer van de losse compost.

Indien men niet over een aanhanger beschikt bestaat ook de mogelijkheid de compost in zelf meegebrachte zakken te scheppen. Uiteraard geldt: op = op.

Voor nadere inlichtingen kunt u terecht bij de gemeente Groesbeek, de heer J. Huvenaars, tel. 39 96 166 of bij de firma Van Kesteren, tel. 3975454.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: Gemeente Groesbeek

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 12 maart, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
de nachtboswachter

DANK je wel BURGERMEESTER WETHOUDERS EN RAADSLEDEN ik wens jullie bloemrijk jaar.

wpDiscuz