VVV-kantoor blijft tijdelijk gesloten

Als gevolg van het ongeval van vorige week is de VVV-post in Groesbeek tijdelijk gesloten.


Donderdag 27-02-2014: Vrachtwagen ramt VVV-kantoor. Foto en rechten: Piet Spanjers/DeGroesbeek.nl.

Voor uitgebreide toeristische informatie kunt u terecht bij www.vvvarnhemnijmegen.nl/groesbeek. Brochures, fiets- en wandelroutes folders van bezienswaardigheden en VVV-cadeaubonnen zijn verkrijgbaar bij onderstaande informatiepunten:

Resort De Zeven Heuvelen;
Golden Tulip Val Monte;
Holthurnsche Hof.

U kunt ook de VVV-app downloaden. Daarmee heeft u alle toeristische informatie altijd bij de hand.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: Gemeente Groesbeek

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 6 maart, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 12 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Burger

Laten we hopen dat deze voorziening voor toeristen weer snel bereikbaar is. Groesbeek kan het toerisme goed gebruiken, al was het maar om de middenstand te helpen in deze financieel lastige tijd.

Staat het pandje tegenover niet te huur?

de nachtboswachter

Kan toch tijdelijk binnen het gemeentehuis ruimte genoeg of zien de ambtenaren de toeristen liever ook al voorbij lopen.

niet gek

@ krullenbol, als gefrustreerde eigenaar van een vakantie huisje in Groesbeek heeft u weinig verstand van de middenstand en geen enkel besef van toerisme in Groesbeek. Details zal ik nu nog even achterwege laten.

de strejbal

@ niet gek jij hoort cker bij de corrupte klootzakken op het gemeentehuis

de nachtboswachter

Dat is toch normaal ook al dat er folders liggen op dit soort plekken dan kan men toch gewoon ook binnen het gemeentehuis hebben en ook het anderen spul toeristen komen moe aan in Groesbeek ja fiets of rij maar naar berg en dal daar hebben wij de folders liggen gewoon binnen in het gemeentehuis is toch plek genoeg wat liggen de ambtenaren toch ver achter in Groesbeek.

groesbeker

Nou nou zo kan ie wel weer

bellefante

Iedereen heeft bijna internet op zijn mobiel of thuis en je kunt over al gratis inloggen informatie genoeg over elk dorp wat vvv overbodig word

Sprookje

Zienswaardigheden….windmolens van 200 meter hoog. Daar hoef je geen foldertje voor te maken.

bellefante

En als er toerisme in Groesbeek is die kijken of lopen alleen maar rond kopen bijna ook niks als ze wat kopen dan schiet ik er toch niets mee op

Volgens mij heeft het VVV nog nooit zoveel toeristen getrokken als afgelopen week. Maar dan heb ik het hier wel over ramp-toeristen. Ik denk dat het VVV een achterhaald concept is, tenzij je hier echt iets te bieden hebt. Er is een overschot aan vakantiehuisjes die momenteel (maar ook zelfs in de week van de vierdaagse) of leeg staan of voor de lange termijn verhuurd worden aan (buitenlandse) arbeiders en mensen die op de reguliere markt geen huurwoning kunnen krijgen. Toerisme mag dan een belangrijk speerpunt zijn voor de huidige politieke kliek, maar persoonlijk denk ik dat we beter kunnen… Lees meer »
joop

Kan toch ook tijdelijk in een leeg pand,bv tussen teez en ex van de doelen
Of inderdaad in de hal van gemeente huis,kan dan volgens sommige hier achterhaald zijn,maar oudere hebben echt niet allemaal een telefoon met internet

wpDiscuz