Landelijke opschoondag 2014

Op zaterdag 29 maart gaat Nederland massaal de straat op om in groepsverband op te ruimen. U kunt met de buren, klasgenoten, collega’s of vrienden van de (sport)vereniging de handen uit de mouwen steken. Zinvol én gezellig.

De gemeente Groesbeek ondersteunt van harte particuliere initiatieven met betrekking tot de aanpak van zwerfvuil die door de bewoners van Groesbeek georganiseerd worden. U kunt dan denken aan de volgende materialen/diensten welke nodig zijn om een dergelijke dag te faciliteren:
-materialen (uitleen): knijpers, handschoenen, afvalzakken, veiligheidshesjes;
-diensten: het ingezamelde zwerfvuil op een afgesproken locatie ophalen door de buitendienst van de gemeente en afvoeren naar de gemeentewerf.

Verzoek indienen

Particulieren en verenigingen kunnen hiervoor een verzoek aan de gemeente sturen. In dit verzoek dient o.a. aangegeven te worden welke actie er uitgevoerd zal worden en op welke locatie. Bekeken zal worden welke materialen er nodig en beschikbaar zijn op de gemeentewerf voor het eventueel faciliteren van de zwerfvuildag.

Voor informatie of aanmelden kunt u contact opnemen met (024) 39 96 166 of [email protected] . De uiterste aanmelddatum voor acties is vrijdag 21 maart.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: Gemeente Groesbeek

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 18 maart, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 2 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Veteraan

Dat opschonen is goed, wat schoon is blijft schoon!
Belgers ook even uit het zwembad en de omgeving ervan verwijderen, scheelt Groesbekers weer een hoop Rechtszken?
Bezem door het gemeentehuis op 19 nov ?

de nachtboswachter

Veteraan goed idee.

wpDiscuz