Dit jaar geen BluesMoose Fest, wel Rock Festival

Het Bluesmoose Fest gaat dit jaar niet door. Door diverse omstandigheden ziet de organisatie af van de 2014-editie van het festival.

Legends_of_Rock_Festival_2014-DGB

De organisatie kreeg in het begin van het jaar te maken met diverse tegenslagen. Zo ging een sponsor failliet en bleken twee Amerikaanse acts niet te kunnen. “Na 2 jaar veelal veel tijd en eigen geld erin gestoken te hebben in het festival was het onoverkomelijk eerst een goede financiële basis onder het festival te krijgen. Dit is helaas zonder sponsor onmogelijk gebleken”, aldus de organisatie.

In 2012 werd bij het festivalterrein van De Wolfsberg de eerste editie van het festival georganiseerd. Dit bleek een groot succes en daarom kreeg het BluesMoose Festival één jaar later een vervolg. “Wij gaan eerst de organisatie uitbreiden, verder met het zoeken van een Blues gekke sponsor en proberen dan de derde editie op poten te zetten”.

Het BluesMoose Festival 2014 stond gepland voor zondag 27 april, één dag na het Koningsfeest bij De Wolfsberg. Als vervanging is er nu gekozen voor het “Legends of Rock Festival”. Dit heeft De Wolfsberg laten weten. Er zullen tributebands van Guns ‘n Roses, Led Zeppelin en The Who optreden. Meer info en de start van de kaartverkoop volgen later.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , , , , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 12 maart, 2014 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Dit jaar geen BluesMoose Fest, wel Rock Festival

Reageren is niet toegestaan.