Groesbeek, Dorp Vol Muziek Festijn 2014

Het initiatief om één keer per jaar een gezellige “muziek van eigen bodem” muziekfestijn te houden, met daarbij zoveel mogelijk Groesbeekse artiesten op het podium op te laten treden, vindt dit jaar plaats op zaterdag 12 april om 20.00 uur. Locatie: Cultureel Centrum De Mallemolen.

Een 25-tal artiesten heeft inmiddels al toegezegd. De organisatie bestaande uit Leo Wijnhoven, Huub Arents, Frank Weijers en Theo Gerrits konden verleden jaar terug kijken op een geslaagd evenement. Ondanks het warme weer op die dag vonden honderden bezoekers de weg naar het Groesbeekse culturele centrum en beleefde een gezellige dag.

Daar Pinksteren toch niet zo’n geschikte dag blijkt te zijn, is men met het festijn naar de zaterdagavond gegaan. Verleden jaar werd er voor het eerst een ode gebracht aan een persoon die zich in zijn leven verdienstelijk heeft gemaakt voor de Groesbeekse muziek. Verleden jaar was dat Jop Molenkamp. Dit jaar heeft de organisatie gekozen voor Hent van Ton.

De presentatie is in handen van Theo Gerrits. Een kaartje voor het muziekfestijn “Groesbeek, Dorp Vol Muziek” kost slechts vijf euro en is verkrijgbaar aan de receptie van De Mallemolen. Alle deelnemers treden die dag weer belangeloos op. De opbrengst komt net als voorgaande jaren ten goede aan de Groesbeekse Zonnebloem. Voor informatie zie: www.groesbeekdorpvolmuziek.nl.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 13 maart, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 2 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
de nachtboswachter

Zou mooi zijn op koningsdag op het dorpsplein met mooi weer of Huub moet met mooi weer ook buiten iets mogen doen.

bloemetje

Mooi Groesbeek dorp vol muziek
Super leuk idee
Maar waarom weer en ander dag het zou toch goed lopen
Ben benieuw wat opbrengst wordt deze keer of hoor we weer niks

wpDiscuz